jack o cola jack o cola en till en till en tiiill tack

igår kändes jack o cola helrätt men idag e ja tveksam..
efter mina grubblerier i sängen kan ja säga att baba e rätt bra ändå, o drinkar för 50 spänn e ibland lite för billigt
aa dom där drinkarna var så jävla billiga att lina va tvungen att spy i en papperskorg! och jag var tvungen att sno nummer från en ståtlig mörk mystisk man i garderoben.
idag har bakiserika vart på drömdejt med empan.. hon har en gigantisk vagel som typ räknas som en individ, vi döpte den till mullan också.
det är nog ingen som e hel idag, inte ens halv men imorn kommer mister karlos till stan!! folket kan ju inte va annat än hela då..wieeee


halv....o skitnödig?!!


jag e nog coopvirke

aa det e jag nog.. mathias instämmer
idag har jag inte filosoferat så mycket så har typ inget att skriva.. e nyriden o nöjd! här e en annan nöjd tjej




va ska man bli när man blir stooor?

nu handlar det inte längre om vilken pizza man ska testa idag för nu e det allvar. varför va alla satar tvungna att börja plugga nu och ge oss andra fet ångest? tyvärr e jag tvungen att bli snorrik ifall ja inte ska ge upp hästeriet. hästar vilka jävla golddiggers asså!! varför kunde jag inte gilla fotboll istället? why god why..
på senaste har madde flyttat (buhu) vi har druckit massa öl, vart på kleins ooh jag gillar kleins! södra teatern, reggaefest o lite ditten o datten. vart en sväng i uppsala o legat i sängen med maria såklart. snart gör vi business av det, sängliggarna AB istället. donationer e välkomna
igår va jag o lina på dejt med emelie.. vi satt o pratade, varför ska man bli nåt egentligen? aja. det kom iallafall in en svinfull kille utan tal- eller gåförmåga på donken som eehehe lätta upp stämningen lite när han vacklade fram till ett bord o börja käka rester.. han blev muckad med av en medelålders svinfull snobb som ville känna sig stor. powerpuff pinglor som vi är räddade vi snubben så fick han vårt käk istället. woop va vi e snälla! 


 



lina dricker öl me sina griskompisar


RSS 2.0