bilhäng

tjaba.
just nu sitter jag och äter olw sourcream och peppar chips. möööööööööööms.
viktor plockade upp oss alldeles för sent fast vi hann ändå med nåd och näppe. bion som verkligen inte hette darnassus utan parnassus var rätt flummig kan man säga
efteråt gled vi runt och gnatade frågan what to do. vi ville spela vi i femman men vågade inte gå in och hämta det hos karl för att hans lillebror joel var hemma (jätteläskig snubbe).
det finns inget vettigt alls att göra nu för tiden..utom att hänga i bilen (hur vettigt är det?). längtar tillbaks till 9an när vi halvbodde hos viktor och åt överdrivet mycket kladdis. dessutom tycker jag att det kan bli sommar för det är lite schysstare att åka båt i solen än bil i snön. men jag ska inte klaga för vi lyckas alltid på nåt vänster ha kul ändå

legendariskt lyxigt

mathias kom förbi igår innan middagen. vi lyxade till det och dukade fram paj, kex, pepparkakor, ostbricka, marmelad, lax, cider, öl, vin, glögg, after eight och fixade oss varsin after eight-irish coffee! åh vilken lyx, helt galet lyxigt. på det viset blev det väl ändå legendariskt..
sen drog vi in till staden och mötte bill jacob adam och gänget. krånglade runt lite men hamnade till slut på mest på götgatsbacken. vid 1 drog vi till kleins som jag hatade innan men not anymore!
efter donken hamnade jag i säng med klara




efter dellanfrukost imorse med mädz och klara plockade viktor och niklas upp mig och så drog vi hem till kalles tomma lya. en förvånad kalle dök upp efter ett tag och så spelade dom rockband medans jag låg som en död firre i soffan. vi hade nog kul igår.
förresten hände en sorglig grej med min plånka. när jag och kalle var på toan och pissade så råkade jag langa ner den i toan (från bakfickan). det var efter kalle hade pissat så jag BER att han hade spolat efter sig.
nu ska vi dra på bio! vi ska se the imaginarum doctor darnassusösösöösöös..ööh ja.
helst vill jag se bröllopsfotografen för det är ju smala sussie 2, almost! det är världens bästa rulle, och napoleon D förstås.
nu ska vi glida, byebye

legendary

mathias kommer hit snart..kanske på lite bastu med glögg?
ikväll känner jag verkligen inte för det gamla vanliga. dansa, donken, sova för att sen vakna och tänka ja vi hade nog kul igår.
så vi kom fram till att ikväll ska vi göra nåt legendariskt. likt den kvällen vi tog bilen in till liffys, var ifrån nkf (nykterhetsförbundet), var snälla och körde hem fulla vänner för att sedan offra sig och bada med återstående badsugen fullis i kall sjö.
ikväll kanske man ska klättra in i akaytemplet (mathias idé). han tyckte att jag skulle goggla det, så i did.
"På vägen tillbaka till båten får vi reda på att Stefan, kärlet som ska bära Janne, är på väg till båten.

När vi kommer fram får vi reda på att vi allihopa ska lyssna igenom en massa andeprat som har fastnat på bandet.
Det är lite svårt att lyssna på eftersom ljud är spelade ovanpå varandra, men det låter som en bekännelse av något slag, någon som berättar hur han haft livet av någon på ett sjukhus.
"


okej..vad kommer vi hitta där inne?

julöl

julafton var fett bra! dagen innan likaså. sov hos celine och sen drog vi till stall nummer 1 och tog en mysig snörunda i skogen. väntar på bildbevis från celine. väldigt mysigt tack så jättemycket stompan!
efteråt var det dags för stall nummer 2. kvällen bestod av mat och godis, typ. jag och celine sov i kafeterian själva. eller sov, jag sov inte. celine snackade lite med mig under natten. har ingen aning om ifall hon var i vaket tillstånd och det vet väl inte hon heller..
trötta tjejer var vi när det var dags att gå ner till stallet vid halv 7. mockade, fixade och trixade sen tog iallafall jag mig en liten ponny så red vi alla ut i hagen och rejsade i snön. en bättre start på en bra dag får man leta efter!
aja..vi firade jul här hemma med släkten på mammas sida. dom är bäst, fy vad trevligt vi hade!
pappsen kom och hämtade mig så bar det av till farmor ett tag till andra släkten. var mest med min älsklingskusin.
sen tillbaks till mamma igen. hela dagen var skitlyckad, mindre lyckat på vissa ställen men, bra ändå!

nu sitter jag i min nya gosiga morgonrock och vet i katten vad jag ska göra. känner mig som en boll och orkar inte röra mig på grund av överdrivet matintag.
idag vill jag dricka öl med viktor och kalle. dom är bäst (efter mig) och i need. hoppas att alla känner detsamma och hakar




haha lilla mädz <3 shit vad fort det har gått

tisdag

drog ut och åkte pulka med lina, mädz och august en snabbis. eller snarare stjärtlapp och tefat. älskar när det är snöööö. kan inte vintrarna bara se ut såhär hela tiden?
efteråt drog madde och lina hem och jag stannade hos august med han, bill, adis, hugo och karlos. hugo och karlos började jamma, det blev galet bra. en riktigt fet GANGSTAlåt. om en apachihelikopter. hahahaha
jag var dessutom bättre än august på skatespelet och då är man jävligt bra. dessvärre sög jag fortfarande på resident evil..knappt några framsteg i tv-spelskarriären vill säga.
igår kom lynn och jossan hit. vi badade i riktigt massa bubbel (bildbevis kommer) och bastade. hade inte träffat jossan sen i somras så det var lite extra nice
idag skulle mathias kört skiten ur mig på gymmet men jag struntade i det. han (som personlig tränare) är nog svinförbannad på mig nu. jag är ju fan sämst på att träna.
drog till jobbet åtminstone, så jag fick något vettigt gjort.
nu ska jag dra hem till celine och bakaaaaa och imorgon ska vi rida i snön! tjohooooooo!!


det jag väntar mest på just nu är att karlos ska fixa klart hiphopokopterlåten eller vad den nu fick heta. så att vi kan köra videon där han ska stå med feta grillz, mighty dollars och massa bitches (jag)
kom igeeeeeeeeen karl






såhär fresh var jag i ögat härom dagen. för dom som ville veta liksom

lycka + lite olycka

har lite julmys hemma. just nu sitter jag och lyssnar på låten som till och med reggaehatar-jacob gillar, thank you baby - keith hudson.
känner mig rätt cheesy men jag sitter och tänker på hur otroligt jävla världsbästa kompisar jag har
det enda jag är olycklig över nu är att (emelie lyssna nu) vi har missat en kväll på fasching och en på södra bar IGEN! två stycken. snälla snälla kör en till snart




(snodda) sommarbilder


































hungriga män

nu sitter vi, jag, karlos, viktor och niklas hemma hos karl. vi har lyxat med rockband, öl chips och godis och nu spelar vi vi i femman.
vad kommer efter q i alfabetet?
karl - KALLE! öööh.........S!

erika - alla måste kunna den här för den är skitlätt. vilket jobb hade Vasco da Gama, Sven Hedin och Marco Polo gemensamt?
karl - de var upptäcktsfärdsresande.
erika - ..................jag trodde dom var designers


vilken nivå vi är på ikväll

jag kan inte vara deppig

för nu vet jag att varje gång jag är deppig kan jag kolla på den här. hahahahahahahahhahahahhahahahahhahaha







eller den här gamla godingen




överkräsen

 

 

här är världens bästa kärlekssång. till och med jag blir kär. ÅH VAD KÄR JAG BLIR!


NÖDIGT & BEHÖVLIGT

förresten!!!!!!! imorgon kommer kalleballe äntligen till stockholm!!!!!! äntligen får bamsen och brummelisa och jenny och benny ha sin återförening (kanske över en pizza/chipspåse?)





flitighet

idag har jag varit extremt flitig!
jag och alex städade hela klaras hus imorse. det var återigen den där gamla-paret känslan vi alltid lyckas få.. kanske för att vi stod och sjöng julsånger samtidigt som vi stod och teamwork-diskade.
sen var vi inne på stallet.se, alex hade nån hingst som hette albin_the_albino och ett sto som hette wille.
jag kände att om till och med alex som bara gillar häst på mackan har det så måste jag också! dock vet vi inget om hur man levlar upp sina hästar så om någon vet är vi tacksamma för hjälp!
när vi töntat oss tillräckligt begav jag mig till staden och hämtade upp våra thaivisum. mötte upp mami efteråt och fick i mig lite vaccin, käkade libanesiskt och shoppi shoppi. något jag måste lära mig är att hålla på stålarna.

eftersom att lina, madde och nu även klara är magsjuka så var hela dagen som en lång väntan på att den första spyan skulle komma. jag bävade för att det skulle bli på bussen eller i en klädaffär.
är fortfarande risig så ikväll ska jag väl sitta hemma och vänta på att den kommer.. kanske äta lite chips medans så känns inte hela grejen lika sorglig.


ADJÖKEN

födelsedagstjej

KLARA 20 17/12 HURRA HURRA HURRAAAA!





jag och lynnsi pallrade oss ut och kom sisådär drygt två timmar för sent.
L - håll den här necessären. *letar runt i väskan* OJ EN STUDSBOLL HÖHÖ
E - haha du är typ lika virrig som en studsboll
L - men åååh vart är mitt id smink?!! *letar desperat och tittar till slut i mitt knä* ahaa juste där är den ju
E - haha lynn vad sa jag alldeles nyss?
L - hahaha men är du dum i huvet eller kommer du verkligen inte ihåg vad du sa alldeles nyss?


sen kommer bytet i g-centrum. så vi hoppar av och går fram typ 10 meter och så visar det sig att det är samma buss som kommer fram och ska köra ingarövändan också.
L - haha fan det var ju samma buss
E - aa haha rätt onödig promenad
L - åååh asså vart är mitt id smink nu då? jag lovar att jag glömde det på förra bussen


jag undrar verkligen hur det kommer sig att jag alltid lyckas få skulden för allt korkat som sagts när det egentligen är lynn som kläcker ur sig allt? väldigt orättvist måste jag säga..

trots att lynn inte var på sitt smartaste humör (som vanligt) så hade vi en grymt trevlig kväll med ingarömännen, som alltid. tack klaris!

hästtjejer

o-r-k-a-r  i-n-t-e  v-a  s-j-u-k!!! vad fan liksom..

ForeversButterfly LoveBaby och ForeversFilipippas Next JumpingLove. hahaha jag dör nästan hahaha fast jag vet att det inte är någon annan som gör det så nu känner jag mig rätt dum.. det är iallafall våra framtidshopp. frågan som återstår är vad smeknamnen blir.. några förslag?

damn she's a crazy bitch - erikon ft. lynnsing guetta

lynn satt i webcam med mig och käkade glass. jag sa att minus glassen ser du ut som en seriös kontorskvinna. då blev hon kanske lack eller något för hon bestämde sig för att det ville hon fan inte vara. då blev det såhär istället.. (MYCKET BÄTTRE)





lite censurerat men ungefär

den perfekta julklappen

igår när jag vandrade i nån bokaffär med mamma snubblade jag över den här boken. det måste ju vara den ultimata julklappen till mig, om någon vill köra på ett säkert kort menar jag.




julegris och julefis

i söndags var det luciatåg i stallet.
jag fick vara julgran, sara var paket. vi såg nog rätt uppstoppade och dumma ut
jag fick hålla i busponny och sara gick bredvid (för hon hade inga armar och åh jag ville så gärna lägga krokben) och så vandrade vi in. jag höll papprena och ledde sången (ungefär bara jag och sara som sjöng)
bork var lite hungrig så han började käka på min granklädda arm. jag tänkte fine jag ger honom en liten gren att mumsa på. men ponnyn blir helgirig och sliter och biter i hela grejen (och armen)
vi börjar småfajtas mitt i ridhuset, jag bubblar sönder av skratt, sara med. snacka om att träffa tonerna helt orätt. sara utan armar kunde varken hålla ponny eller papper så jag fick stå ut me att göra bort mig inför hela ridhuset. sjunga fel vers och så fort vi blev tysta (svårt att garva o sjunga samtidigt) va alla andra tysta, eller så va dom kanske det hela tiden..

med ömsom skrattkrystade toner och ömsom smärtkrystade toner trixade vi oss igenom hela luciatåget



 

lika glupska båda två


lycklig eller bara helt mad?

idag fick jag rida på zappis. det gick bra, bara en liten bockkareta.
just nu sitter jag bara och smäller i mig pepparkaksdeg, lindtchoklad, beachips och lussebullar. huuuur i helvete ska jag kunna sluta snusa utan att se ut som en boll i slutändan? jag är fortfarande sugen på något. det enda jag tänker på är snus snus snus. alla ser ut som vandrande prillor idag och jag känner mig jävligt vresig.
på tal om vresig jag kan knappt vresa på bena för jag har sån jävla träningsvärk.
tidig uppstigning (snark) med mathias för han ska köra loss med mig. efter matilina-bilden på facebook lär han vara HÅRD men inte rättvis. kom med ut och se mig dance like a robot imorn








nä.. nu tog jag en

toit like a toiger

det går inte att dansa på harry bs. hur gör ni egentligen?
aja.. vi pallrade oss ut till ingarö hem till linus och åh det var längesen. vi smällde i oss en paradisask och en chipspåse med dipp och cola. allt som vanligt alltså.
idag har jag faktiskt gymmat! helt crazy! med mathias. i tajta brallor som alla tajta friskismammor har tydligen. alltså var jag fett inne som vanligt.
uppstigning kl. 8. vi höll på i två timmar och det var faktiskt skitkul. mest för att jag inte fatta hur man skulle göra. det var liksom lite spännande och exotiskt. 
efter mitt äventyr på gymmet däckade jag på soffan i tre timmar. sen var jag tvungen att käka massa kladdkaka och lussebullar, fast mathias sa att man inte får äta sånt när man tränar. höhö som om det hjälper. fast nästa gång anar jag att han kommer tänka nä nu jävlar om inte kärringen lyder 






mums





RSS 2.0