maria just farted like a duck

det är sant faktiskt, den lät precis lika krystad som en anka. hoho
just nu sitter vi på vår bästa balkong och har en dagsfylla. det är busväder ute, ingen vill vara med oss, idag har vi sagt upp oss, men vi är glada ändå! (vi har ju ett nytt jobb)






"ASSÅ, TOBIAS SA ATT JAG SKULLE TRYCKA NER DEN SÅHÄR! SEN SÅ BA.. AAA!"


J nd J (nd the other J)-dramat fortsätter. inatt var the other J här klockan 6 och härjade, inte så jäkla smart att ha nyckeln där han vet att den ligger maybe.
idag landar madde, lina och klara i bangkok! WEHOOO snart får jag liksom träffa dom! helt clazy.
vad har hänt på senaste då? mamma pia och linda har åkt hem :( trist.. jag och jade jobbade härom dagen, men the other J var galen och det blev bara massa drama och mordhot (mamma no worries det är inte jag som ska dö åtminstone!)
igår var nog den värsta baksjukan vi haft här hittills! jag kunde inte sova, inte maria heller. visste inte var jag skulle ta vägen, inte maria heller. allt jag önskade just då var att någon skulle komma och hugga av min onda skalle! gick och spydde upp mina ägg och till slut gick det faktiskt att sova. vaknade vid 5 ungefär och väntade på maria till 6-halv 7. då gick vi och köpte världens godaste pizzor och massa dricka och tillbaaaks till ruta eeeett (sängen)






sen gick vi ner till patrik och daniel en stund och fikade (ja på riktigt patrik)


oj oj nu är det bullrar och mullrar det från himlen, inte fan ger vi upp för det. vill bara inte att marias dator ska drunkna så vi höres en annan gång!


kiss kiss bye bye

semestersvenskar

semestersvenskarna har varit här! pia och linda är fortfarande kvar (just nu på lanta med maria), men malin och tobias har åkt :( det enda bra med det hela är att man inte är lika fattig. jag menar, man måste ju hålla sig på samma nivå som dom och dricka exakt lika mycket öl och så, det blir en del!




bitter och lonely




tack malin för tipset funkade VERKLIGEN skitbra


vad har vi gjort då? maria kom hem från phi phi, medans hon var där jobbade jag med lollo en del. dagen började med att vi blev tagna av polisen sen tappade vi arbetsmoralen då bänkade vi oss på patong resort och hade dagsfylla med fille, lubbe och bobby istället. mycket roligare måste jag säga. efter det hade vi godisbuffé i lollo och lubbes säng framför en film. mycket godisbufféer här måste jag säga. daniel fyllde år dagen efter det, han hyrde white room för kvällen. en kvällsfylla blev det då (ja mamma sätt upp mig på kö för en ny lever).
sen hände väl inte så mycket mer förrän maria kom hem. på fredagen var det josses sista kväll, då hade vi josses efterlängtade pirattema. jag och lollo gick i otops, värsta långshoppingen men är man petnoga så blir det bra. lollo var jack sparrow (hon var så snygg att efter några drinkar hade jag lätt lagt in en stöt på henne om det inte varit så att vi tappade bort varann) och jag var hans lilla springpojke. sen började skägget klia så då blev jag hans bitch istället, mycket rolig kväll!






(efter några dinkar, tur att hon försvann där..)









dagen efter kom malin och tobias hit. vi satt nere på stranden allesammans (maria, jag, pia, linda, malin och tobias) och lyssnade på musik och drack lite öl och winecoolers. när mamma pia och linda gick hem flippade vi loss då jäklar, ff liksom! vi köpte oss varsin mask, drog till noes bar sen till safari. där var det väggklättring och changtowers. det är nåt särskilt med dom där maskerna alltså, dom skulle kunna sälja dom med rolig-kväll-garanti.











en kväll åt vi på bangla steakhouse, lyyyyyx, och barhoppade lite. det blev malin och tobias sista kväll för dom hade råkat kollat fel på planet, det blev ett snopet farväl men vi ses ju iallafall i uppsala snart!
sen dess har jag inte gjort så mycket, varit sjuk. ska jobba ikväll och kolla guesthouse innan. vi har just blivit utslängda från vår fina älsklingslägenhet på grund av hetsigt engelskt temperament. vi har stått och suktat efter några fina bungalows next door med pool och allt, ska gå och kika snart!




mamma ringde igår, pratade med lina på datorn och med annica idag. känner hur sjukt mycket jag saknar alla där hemma. står tiden stilla där på riktigt? känns så. fast när jag kommer hem är det sommar, glider in på ett bananskal lagom till värmen ba. snart kommer KLARA, MADDE och LINA!!!!!!!!

storpuss till alla där hemma (ska börja uppdatera mer än en gång i veckan, promise)

godisbuffé

heje
nu sitter jag här hemma i min ensamhet med en godisbuffé, kollar saluhästar och drömmer mig bort, försöker döda en mygga och försöker ladda upp bilder på marias jädra dator! den gör som den vill hela jäkla tiden och jag blir galen!!! nu har jag iallafall laddat upp massa bilder på facebook. ska ladda upp mer på bloggen snart också när jag har tid
idag har jag jobbat själv från 2-4 och sen med maria. vi jobbade sådär-bra. sålde 5 själv och 2 med maria så helt okej med pengar ändå! sen käkade vi middag på dang med pia och linda.
vi har en jättesöt bäbishund på vår balkong! när vi kom hem idag sa jade, erika we got you a present come and look! jag blev ju lite nyfiken och på balkongen låg en vovve! jag trodde han skulle stanna men.. bara en dag. han är nästan för lat för att gosa så jag vet inte vad jag ska göra med den riktigt men ska väl ut och muntra upp den lite snart! ska nog gå ut och ta lite bilder på den. sen ska jag nog gå ner och sno med mig simba hem, lillvovven som bor hos patrik, danne och angelica. kommer snart!




PS. maria kom hem idag, hon överlevde phi phi-resan!

 

 

lunch på sabai idag..

 

 

mycket saknad tjej



langa semester

åh vad jag vill ha semester! jag fick värsta mersmaken efter railay. jag hatar alla jävla jävlar som är här på semester, asorättvist! aja.. men idag tog jag faktiskt lite semester, har fortfarande inte varit ute nåt idag. har bara käkat godis och skrivit brev. kanske ska ner och dricka bort mitt dåliga samvete med jade och dom nere på scruffy murphy's, göra nåt vettigt av dagen

kul i min loneliness



nu har daniel åkt hem. buhu kommer sakna big bird, brushän, men äntligen fick han åka hem till kärleken! good luck i ystad, måste nog åka och hälsa på snart saknar ju redan dom där två små lopporna




från en söndagsutflykt till surin, en av dom finaste dagarna vi haft va?



vad har vi gjort på senaste då.. hmm.. igår fyllde boxardanne år! EEET PHONE HOOOME nä jag bara skoja. white room en liten stund sen 2 in 1 bar eller vad den heter sen grus. maria är på phi phi just nu med massa andra och jag är jätte avundsjuk och jag saknar jättemycket!! kom tillbaka nån gång rååå.
i söndags solade jag faktiskt lite! daniel kom till oss och stekte vid poolen han också. sen drog vi till reggaebaren i karon efter lite käk och lite sånt. älskar det stället, bästa baren. nu hör jag glassmoppen komma oooh glass!







glassmoppen




spel på reaggaebaren




loser-maria lite bitter









linda och pia (marias syster och mor) kom den dagen



lite ful-miner...









och så nån jävla galning

guess whos back

hemma igen från ton sai. störtskön semester, 6 dagar blev den. det enda osköna med hela grejen var att jag blev magsjuk men WHATEVAH.
det var jag, maria, jessica, angelika, daniel, william, patrik, sara, knatte (david), fnatte (johnny), tjatte (rasmus), blatte (jimmy hahaaa), gustav, micke, tobias och malin. vi har badat, druckit öl, sovit i små hyddor, åkt båt, skadat oss, klättrat, matat apor med bananer, paddlat kajak, fått massage och ätit mat. skitskoj





 

 

 

mer bilder snart!




jag och maria var på visarun till burma härom veckan. efter 1 timmes sömn blev vi upplockade av en spritt språngande galen thaikille, riktig nära döden-upplevelse. vi överlevde iallafall 5 timmar dit och tillbaka och tre långa köer + en båtresa. allt jag kan säga om burma var att det luktade apa
just nu är jag med daniel och maria men daniel ska hem nu. han hade tråkigt så han kom hem till oss, vi har käkat över vägen och suttit på balkongen och snackat skit och lite sånt. vi har förresten flyttat in till jade nu  och trivs jättebra. idag har vi äntligen packat upp och stuvat in all gammal bråte vi har dragit på oss (speciellt maria)
saknar alla där hemma såklart men nu har jag iallafall träffat min fina kusin + familj och dom bjöd mig faktiskt på middag utan att jag ens behövde tvinga dom. tror det var på uppdrag av farmor att göda mig lite grann. vi käkade på patong seafood, schteeek.
nu har jag iallafall fått all världens fulaste smeknamn, på tal om nånting helt annat men ändå. är vad har jag gjort för att förtjäna det liksom? grodan, monster, maneater (dom sista två för att jag rapar och patrik tror att jag äter människor), erkan och idag senast fick jag den coola uppdaterade versionen, erkish. hur turkigt låter inte det? när maria väl ska säga erika kan hon inte ens säga det utan hon säger erIIka. kan nån knäcka några (o)schyssta ideer om smeknamn på maria så blir jag superlycklig







nä nu ska tjejen som borde amputera båda benen för att hon är så klumpig och skadar sig hela tiden ha datorn. ska nog börja kalla henne för klumpen. imorgon blir det jobb och hitta på nånting kul på daniels sista kväll, han åker hem buhuu. ciaooo

RSS 2.0