wet n wild

det har regnat helt galet idag! vi skulle egentligen akt till lamsing men det bidde inte sa, vi stanna inne och lyssna pa regnet och tittade pa paranormal activity, laaaaskig! men daligt slut. jag som sa garna ville ut och leka i regnet men icke! stallet mitt over gatan har fatt hem varldens godaste chokladglass for bara 20 baht/kulan, TJOCK jag kommer bli!
jag och maria kanske ska flytta in till jade pa nanai rd pa tisdag. jattestor balkong, swimmingpool och internet ingar. asgrymt! chris tar over var lagenhet isafall.
senaste dagarna har jag och fille varit lata, bara badat i hotellpoolar. jobbade med danne igar och fredags jobbade jag inte alls. jag och maria gick upp 19.15 och kopte godis haha, skont att vi ligger pa samma niva iallafall!
i torsdags fyllde patrik ar! pa morgonen gick vi upp till honom med tarta och sjong. pa kvallen fixade vi overraskning pa stranden med saronger, musik, ol, ljus och en liten present och harligt sallskap. supermysigt. stranden slar varenda nattklubb i hela patong.
idag ar min kusin i karon, kanske ska dra ut till henne + morbror och ganget och tvinga dom att bjuda mig pa middag! eller dra med dom till reggaebaren haha! sjukt att traffa henne, saknat sa mycket.
vilket hal det har kommer vara nar man kommer hem, kan inte bara en liten del av sverige flytta hit istallet?
snart kommer madde, lina och klara ocksa!!! ska spara pengar sa kanske jag kan ha semester. men forst maste jag spara ihop till hyran och riley beach som vi ska till om 4 dagar! SJUKT kul vi ska ha langtar sa mycket!!! det ska vara fina reggaestallen dar och mycket strandhang, vad kan vara mer perfekt?



ciao ma bast

big senkiu, bat nou!

(=big tank you, but no). ryssar må vi promos hata men ibland är dom rätt gulliga, det där fick maria i ett sms idag. man kan ju lugnt konstatera att dom inte har lärt sig engelska i skolan (om dom har gått i skolan).
senaste dagarna söp vi torsdag, fredag, lördag = beachparty + david morales på seduction. lediga söndagen spenderade vi på surin beach, väääldigt schysst strand vilken fin dag vi hade med fin fint sällskap. en dag att minnas fo shoooe
efteråt drog vi middag på buffalo steakhouse med gratis efterrätt och allt, svingott! sen bidde det bio, se inte wolfman den var riktigt risig.
nu har jag och fille blivit partners också. det går bra vi börjar dagen med ett dopp i någon hotellpool i sisådär 2 timmar sen är vi redo. jobbigt jooooobb vaaaa
livet här är typ bäst, fattas bara hästar och ni där hemma. saknar er så det värker! lets ta ingarö, gurra, orminge och stan och flytta hela skiten över hit.





nu ska jag väl försöka sussa eller nåt, vi ska tjäna storkovan imorgon. LAKON
PS. mamma jag fixar nr till kovikstallen så kan väl ni ringa runt till dom tre och kolla priser sen kan vi ställa oss på kö?

serios satsning pa brannan

idag har jag nog fatt mer farg an vad jag sammanlagt fatt pa en hel manad. jag och mimmi pressade (efter tre timmars somn) fran ca 10 till ca 4 tror jag.. jag ar nog som en krafta i guess, ska kolla nar jag kommer hem.
nu har vi precis atit over gatan dar vi alltid ater minst en gang om dagen, har atit glass. ikvall ska jag pa grus-buffe med mimmi och falida! riktig B-sas MUUUUMS!
dom senaste dagarna ha vi jobbat..dock drog jag och maria ner till stranden med en flaska whiskey, lite godis och chips och kalasade. det slutade med att vi kopte varsin ful mask, jag, maria och sara, och drog runt pa bangla. vi drog in pa seduction och skramde fransman. filmer och bilder kommer, sjukt rolig kvall! nastan den roligaste hittills. ska nog borja bara mask pa heltid..
igar var det beachparty. nar alla hade druckit klart och skulle dra in sa kom jag och maria ner till stranden. sa skont att ha hittat en jamlike som ar lika seg och relaxad som jag! vi drog aldrig tillbaka in till beachpartyt, stranden ar sa mycket battre med lite trevligt sallskap. dar satt vi till 4 sen till grus sen drog jag hem med mimmsan. snart ar det svensk festival pa koh samui, looptroop och timbuktu sen vetefan. direkt efter det ar det fullmoonparty pa copangang (eller hur det stavas) sa jag, mimmi, lollo och lubbe drar dit. maste spara pengar men det ska bli saaaa grymt!


ciao saknar er alla vareviga dag (kan inte orminge/ingaro ligga nextdoor?)

sunsting

jag tror jag har fått solsting. vi var ute och jobbade men gosh vilken seg dag. vid 5-tiden var jag som en urvriden trasa så då gick vi hem, nu är klockan 8 men jag mår fortfarande apa.
nu ligger vi alla i sängen (jag maria chris) och degar. men snart ska det bli ändring på det för vi ska dra till carrefour och köpa godis. just nu ligger maria och pratar med sig själv, hon har en liten zigenargömma under kudden så där kan man dra fram allt möjligt (=vi kanske slipper carrefour). man bör ju faktiskt kolla för säkerhetsskull.
inatt pratade jag i sömnen och var ac-hitler. mina roomies måste älska mig djupt och innerligt (iallafall vad jag inbillar mig)


jättestor big fat kiss jag saknar er som fan















tuff dag

det har varit en tuff dag idag. vaknade kl. 2, åt svingod frukost, gled ner till stranden, drog med mimmsan till saladsbuffé och sen drog vi till skumfest. herreguuuud vad livet är hårt ibland.
imorgon är det back to work. men det ska bli kul, gillar mitt jobb. när jag var ute med julia the boss fastnade vi i en bar och det slutade med att vi dansade på baren. inte som hemma direkt (ann jag gillar dig också)
saknar alla där hemma och jag saknar hästarna så jag blir GALEN. vill fixa en hund här nere som jag kan ta hem, ska bara övertala mamma först.

förresten! mimmi har massa videobloggar vilket jag också snart kommer ha. det är bara sjukt segt att ladda upp bilder och sånt så gå in på hennes blogg så får ni se hur vi har det.

http://mimmsans.blogg.se




PUSS


snabbresumé

okej nu antar jag att jag ska försöka dra igenom alla vettiga grejer jag gjort den här veckan..
i söndags drog vi till saras pappa i chalong och badade och grillade. det var sååå gott och så fint och mysigt. det får bli vår nya söndagstradition eller nåt.
nu har jag flyttat in till maria, sen gick det en dag så kom chris efter. nu bor vi tre stycken i en enrummare vilket är lite trångt men vi får hållas tills vi fixat nåt nytt till mannen. mitt emot bor sara och danne. vi är typ som vänner eller nåt (pax att va chandler)
nu har maria, patrik, sara och danne bytt från clublime till seduction så nu är jag och sara arbetskamrater! vi har skitkul, perfect match haha.
i förrigår var jag och mimmi på romantisk middag för två på tiger inn. det var så mysigt! nu när vi inte bor med varandra längre träffas vi inte lika ofta så det behövde vi, min lilla skrutt.
igår var vi nere på stranden och drack härsket vin som smakade som den där mesken man meckade ihop i högstadiet, käkade take away fried rice samt spelade yatzy. väry cozy. sen råkade vi gå ut och dricka och komma hem alldeles för sent som vanligt och kackla alldeles för mycket (tycker chris men inte vi). inatt sov marias kompis joel här. han fick sova på golvet för han hade nån thing för kakel. maria bjöd på vatten med ett stycke fimp i bottnen. alltid lika gästvänlig.
arbetsmoralen har verkligen varit på topp dom senaste dagarna! lite för mycket semester men snart tar vi tag i oss själva!
just nu ligger vi i en hög på sängen precis som jag vill ha det, med lite vacker bakgrundsmusik. ikväll ska vi iallafall ut på gatorna och jobba, sen hitta på något mysigt och alkoholfritt

ciiiao

RSS 2.0