pingla till sig

snart maste jag dra upp till jade och pingla till mig lite. vi har inte salt ett skit idag!! ingen har typ, buhu
igar holl jag pa att bli sald till en indisk gubbe. inte for att vara fordomsfull men de indier jag har traffat har har varit helt flippade. pliiis me no hoore!
dom senaste dagarna har vi jobbat och tagit det ratt lugnt. vi var pa en reggaebar i karon och det var det basta stallet jag varit pa har hittills! hur mysigt som helst. sen har vi val jobbat. igar var vi dock lata sa da var jag och chris med jade, jake och miriam och lag vid deras pool. dit vill jag flytta! antingen ska jag flytta dit oh det ar sa nice med en jattestor balkong och pool. annars flyttar jag hem till maria pa sondag. langtar!
nu pratar jag med celine pa skype. det kanns sa sjuuuuukt! saknar sa mycket!!!!



 

go nuts i tucktuck



bilds

hatar dessa internetcafeer (allt utom ACn ar samst). det gar sa langsamt sa jag vill bara slanga den har gamla burken i golvet. ska forsoka halla mig och ska ocksa forsoka langa lite bilder. just nu sitter jag iallafall pa internetcafe, fortfarande svettig med gardagens smink. orkar inte gora nagot at saken just nu. ikvall ska vi till nagon live reggaebar, som jag har langtat! tror det kommer bli grymt, men vi ska ta det lugnt. igarkvall var vi ute..va pa seduction, lime, grabbarnas och nat annat stallet en stund. sen drog jag och chris hem till maria och glodde film. inatt var det massa tjaffs sa jag ar skittrott! men jag bor frascha upp mig for jag luktar lok verkligen




 











forsta dagen. genomskinliga






tattoo






i did it



nu ska jag dra hem och duscha sen blir det middag. ar riktigt bakishungrig idag! den har datorn har jag brakat med i snart tva timmar och man kan inte ens klippa till bilderna eller andra ljus eller nagot sa ni far hallas sa lange!

so long langkalsong


storbakis

idag ar vi storbakis! vi kom hem 7 imorse och gick upp och jobbade anda! fortfarande fulla at vi en brakfrukost, det var MUMMA! idag har det gatt sadar med jobbet.. men jag closade min pitch for forsta gangen idag! helt sjalv. jag salde till 2 killar. STORSTOLT!!!
ikvall ska vi ut tror jag fast det blir nog nyktert i hope. jag tror jag har fatt en toxic hangover for fyfan min kagge ar inte okej nanstans!





idag ar jag storhappy!

TATUERINGSOSKULDEN

jag ar av med tatueringsoskulden. det nastan raknas inte for det var sa himla mesigt men.. vi har tatuerat in varsin flirtsmiley ( ;) ) under hoger storta. de blev skitsota. snart kommer bilder. jag mimmi och lotta (snart kommer nog resten av ganget ocksa)
idag bestamde vi oss for att gora det.. vi at pa nagon god ny restaurang och sen drog vi hem och duschade, bytte om, kopte nagra smirnoff och sen drog vi och tatuerade oss. det kostade bara 400 baht (80 kronor ungefar).
vi har salt biljetter igar och idag. och idag sop vi lite.. men bara lite i smyg haha! vi var pa grabbarna grus och seduction, forst seduction saklart. sen en stund pa rockcity.
vi har sa roligt har!!! jag nastan dor... vill inte komma hem! (utom att jag saknar hastarna och er forstas!!!!)

work work hard (?) work

en till dag ute i varmen! fast idag arbetade jag. vi salde inga biljetter pa 4 timmar men vi var ratt nara, lite flyers fick vi iallafall ivag men det ar smapengar. vi ska jobba lite ikvall ocksa tankte vi. jag tror att det har jobbet kommer passa mig perfekt (nu later jag som ett CV) och det ar sa kul att fa prata med sa manga olika manniskor! idag fick jag jobba med marcus men sen ar det meningen att jag ska jobba med lotta! fast inte forran pa onsdag eller torsdag sa vi far se vem jag far dra runt med tills dess.. det kanns iallafall som att jag borjade komma in i det lite grann mot slutet.
nu sitter jag pa internetcafe och vantar pa lollo och mimmi. vi ska dra och kaka GOD mat snart (som vanligt). ah jag kommer inte vilja ata i sverige sen efter att jag blivit sahar bortskamd.
ikvall vet jag inte riktigt vad vi ska gora.. jag vill dra pa reggaebar! eller sova. ar saaaaa trott. chris riktade flakten ratt mot sangen inatt och det + den kalla langa bion igar har fatt mig att kanna mig lite sjuk. hoppas det inte blir varre! inatt ska jag sova laaaaaaaaangeeeee.
nu ar det meningen att jag ska hitta till nanting som heter rock city sa, ciao!


sofilicious

efter 4 (?) dagars festande och sol blir jag ratt trott har jag nu markt..
vi jobbade pa brannan (min prickigkorv-branna har blivit lite battre!) efterat drog vi en skitskon fotmassage och manikyr. mina fingrar ar helt sonderklippta for de klipper runt naglarna (fraga inte varfor).
efter en snabbdusch hemma drog vi tillbaks till stan och motte upp dan och sara for lite sushi pa ett jattefint stalle! det var helt grymt gott och helt grymt mycket battre an peking dar hemma i oc!
sen motte vi upp lite fler manniskor for att ga och se avatar pa bio. jag och mimmsan fros ihjal och jag holl pa att dacka exakt hela tiden. nu ska jag glida upp till lagenheten igen och SOVAAAA. har ar klockan 2 och imorgon ar min forsta jobbdag. hjalp! lite nervos anda..men jag tror att det kommer ga superbra.

big fat kiss pa alla dar hemma. saknar er!

pa to the tong

nu ar vi antligeeeeeen i pa tong! det ar SA nice! vi borjar jobba pa mandag sa nu har vi lite semester, ligger pa stranden och degar och party all night long. alla ar skittrevliga och maten ar svingod. jag kommer vara som en boll nar jag kommer hem, tur att det ar sa nyttigt!
vi har jobbat pa brannan, mimmi ar brunast, chris ar rodast och jag ar halvrod. med det menar jag att jag ser ut som en jakla salami, helt rodflackig. super hot

nu ska vi kila saknar alla dar hemma! ciao

bang kock!

nu ar vi i bangkok, inte ens framme an. det har varit en lang resa och langre ska det bli! snart ska vi ta inrikes till phuket. snart framme, ANTLIGEN! ar sjukt taggad.
vi borjade med att sitta pa arlanda fran strax efter 19 till kl. 01.15 da flyget gick eftersom att det var forsenat. vi drack val upp halva resekassan for det ar snordyrt pa arlanda! helt sinnes. men bra madde vi iallafall.
i peking var det sno. jag gick ut med mina sommarsandaler och plaskade runt, kan inte alls sett vettigt ut. forsta och sista gangen jag gor det.
nu hoppas vi pa att fa ta ett flyg sa snart som mojligt, vi ar svintrotta. vi har dock fatt i oss lite god thaimat. thailandare ar underliga (kineser likasa) for det var nog mer personal an gaster och dom satt och sorterade ketchupflaskor, lyssnade pa mobilsignaler och slappade vid ett eget bord. vilka lattfortjanta pengar, har ska man bo!
idag har vi kommit fram till manga vettiga saker som vi hade tank skriva i bloggen, nu minns jag inte en enda. vi har iallafall skitkul redan och jag tror det har kommer bli den grymmaste resan i varlden! so long!

PS. har annu inte fattat grejen med spikmattan

Dj Awesome

hellu mina små bloggers!

DjM här från http://djmangie.blogg.se . Horselovah sitter fast på arlanda, flyget är mucho många timmar försenat men jag lovande Tha Horse att alla hennes läsare skulle få lite candy. Hon sitter på arlanda å pimplar rödvin å har gjort det sen kl 7 så hon är nog pruttfull nu å mår ganska bra är min gissning!

Jag ska ge er lite socker tills dess att hon kommer fram. Ni kan få njuta av lite friskisupdate så länge, jag vet att Eirisch skulle bli glad å stolt.

"Står och byter om i omklädningsrummet till gymmet idag på morgonen, självklart lyckas jag pricka in ombytet samtidigt som "gubbgympan" slutar, så kommer en till en flock på 20-30 gubbar 60-80 år gamla. Ni som inte vet hur dom är så kan jag meddela att dom är inte skygga, det blev mycket naket!
Men där fanns ett par härliga halvalkisar som står och disskuterar i sin nakenhet om varför dom tränar, "ja man måste ju orka bära hem lådan med öl på fredagen" säger den ene, varpå den andre kontrar med "JAAA som Janne Malmkvist skulle sagt, ut och jogga orka grogga". Tack vare dessa gamla visa gubbar orkade jag mig upp till gymmet två gånger idag! Trendy som fan! Körde med mitt rosa svettband så lite fashion fick jag in också."

- DjM Från http://djmangie.blogg.se och http://djmunchies.blogg.se

relaXable

idag har jag varit på libanesisk restaurang och ätit skiten ur mig (om man kan säga så). min PT hade dödat mig om han såg mig.. sen drog jag och mami och plockade upp celine, hyrde film och köpte godis. vi hamnade här hemma och åt skiten ur oss på det också. ooh vad jag kommer sakna! det blev mycket kramar

angående spikmatta. när exakt blir det skönt? jag tycker bara att smärtan ökade.
allt jag låg och tänkte på var när kommer det sköna? när kommer det rå? tills jag gav upp
nu ska jag ge det en till chans, den här gåtan måste också lösas. NÄR KOMMER DET SKÖNA?



jag återkommer när det sköna kommer. ciao

en blogg är född!

efter en halv natts krystande har mathias lyckats skriva sitt första inlägg och är nu helt ute på bloggmarknaden. jag kunde inte vara stoltare! STORT GRATTIS



hälsan före allt! - för en dag

efter att ha shoppat nödigheter en hel evighet drog vi hem till mathias (efter lite powerbarZ) så tog vi bilen till gymmet. jag har lyckats utnyttja det där kortet tre futtiga gånger på en månad. men ändå, tre hela gånger!

idag körde vi massa powercardio! jag satsade på flexi i höfterna och fick upp flåset! efteråt jobbade vi lite på absen. imorgon blir det att jobba på wingsen!
hahaha jag dör

PS. inte en enda godisbit på hela dagen! (om man inte räknar marmeladmackor). SJUKT STOLT
PS2. för första gången ska jag utnyttja mammas spikmatta (vad är det med mig?)

livet är fullt av gåtor (på facebook)

hemma från backen. halva tiden spenderade jag med att kravla runt i den snorhala backen som en skadad sengångare, något skadat djur från djungeln eller nån efterbliven person, eller hur det nu var, enligt mathias.
vi försökte samsas på tefatet men antingen fick min röv inte plats eller så var den alldeles för slipperyslajmy så att den gled av helt okontrollerat! själv på tefatet var jag också rätt värdelös. med tanke på att jag åkte baklänges in i det enda staketet på hela stället (typ). en liten bit kvar till att ligga på elitnivå alltså


vi grubblade lite över det här nya facebook-fenomenet. det här med färger? vad ÄR det liksom? jag tänkte att fan folk kanske bara skriver den färgen dom känner för varje dag. vi kom på att klädesplagg är kul! nya varje dag. helst något som kan bäras samtidigt.. typ som läderbyxa och push up-bra.
efter lite pulkaåkning har hela facebook invarderats av "pink" "299" "naken". AAAAAH?!!
jag har fått svaren att "19" = 19 cm slak. då tänkte jag att fan tjejer kanske menar "299" pubishår för dagen. färg = färg på underkläderna idag (vad är detta för porr?).
fast nu..visar det sig att det är storleken på datorskärmen som räknas, eller?. denna hemlis kanske inte alls var så spännande och exotisk som jag trodde.. kan någon som är hipp och inne på facebook langa svar!
hur ska man kunna sova med denna gåta olöst?

power cardio

tänkte dra och köra lite cardiopulka med mathias i backen nu. saltis är för otillgängligt!
det blir intervaller i backen med lite armhävningar on top (jesus kan man inte ens få ha lite kul i pulkabacken). men jag har ju lovat, även om det här blir det sista jag skriver

farväl so long!

hit me baby ONE MORE TIME

just nu väntar jag på käk. ååååååh är hungrig! jag är ett riktigt litet monster när jag är hungrig. tur att max uppehåller mig på fb-chatten med någon slags britney spears lyrics-battle (??!)
my loneliness is killing me
AND IIIIIII
i must confess i still believe
STILL BELIEVE


måste pilla lite på oscars hockeymask sen tänkte jag glida över till älsklingslynn
big fat kiss hejdå







tittut        

älskade PT

jag är så ledsen för att jag är den sämsta personen på att träna (och för att jag är den onyttigaste du vet). nu ska du få köra loss med mig hur mycket du vill, PROMISE. varsågod att använda det här inlägget emot mig för jag vet att du vill att jag också ska se ut sådär






dags att skaffa kids

5-årigt rumsrent hockeyproffs sökes för adoption! hör av er omgående. vi är två skitbra föräldrar på 18 och 19, vi lovar.




FÖR snygg










inte alls schysst!!!!

sista tisdagen här hemma


1 VECKA TO GO

YO
idag har jag mest befunnit mig i soffan, käkat för mycket lussebullar med varm choklad och halvsovit till svensson svensson.
till slut ringde august och fick mig ur soffan på en liten promenix till hemköp och tillbaks. det var väl det enda vettiga jag hittat på idag.
just nu sitter jag och grubblar till afroman..vad för middag, beachips eller soppa? beachipsen lockar ju lite mer helt klart. sen har jag ingen lust med nå mer svensson svensson så jag antar att jag drar ner till august och gossar till nån rulle där nere istället, eller ska man kanske jobba på tv-spelskarriären?

ciao

kastar in ridbyxan

nu kastar jag in ridbyxan för drygt 3 månader framöver (!!!!!!)
idag red jag på forever. det blev jobbigt och då blev det bockningar och spansk skritt men oj vad bra det kändes trots det. stod och packade ur mitt skåp och ville nästan fälla en tår, kändes som att jag flyttade ut.
jag kan konstatera att jag typ kommer AVLIDA av hästbrist, hur svinkul vi än kommer ha. jag lider ju av hästsjukan
snälla låt mig åtminstone hitta en elefant med snäll skötare..





en liten trudelutt med bästa wyclef

blåögd

du är den enda som fått trampa på mig hur många gånger som helst. om jag känner mig själv blir det många fler. för att du råkar vara du

skidlife

jag är tillbaks från mitt skidlife i sälen. jag kan säga att nu är jag kung i backen (kunde till och med svänga) samt rätt kunglig i längdspåret (inte lika stor lycka med svängarna) trots att jag spårade ur rätt ofta, höhö.

nyår firades hos rasmus med vänner i tandådalen. ditt ska jag åka oftare för wooow vilken service! det bjöds på stor tacomiddag med väldigt trevliga människor samt livemusik by rasmus i världens charmigaste fjällstuga.
mitt nyårslöfte var att bli lite hälsosam. tyvärr inledde jag och raz nya året med att dra till pizzerian men..jag ska börja på måndag. promise
igår hade jag klara lina och mädz mysmiddag här hemma. lynn och gabbi kom sen. vi poppade julskumstomtar i micron och kom fram till massa ovettiga saker jag inte minns längre.
snart drar jag till thailand..alltså det är snart! SNART! CRRRRAZY





the y-song

RSS 2.0