papi

just nu sitter jag och väntar på madde som ska komma hit och klä ut sig med mig! WOHO
pappa är så jävla rolig, vi snackar på msn. han heter "in a rocking mood". han bjöd mig på stor fest hos micke hooper på värmdö. "det finns hembränd 40% glögg som vanligt och man kan ta med baddräkt också. finns bubbelpool, bastu och simbassäng för hardcore party-människorna, de som stannar till småtimmarna du vet" pappa är inte 50+? han är en hardcore-partynisse







machohunden


linus



första gången jag såg linus tänkte jag på den här snubben
fast linus är lite snyggare

kris

nyss när jag skulle skriva blondinbella (fråga inte varför) skrev jag blondinballe. och jag tyckte det var ASROLIGT. jag borde verkligen göra nånting nu



ööh kvällen?

idag arbetade jag till 4, det va gosigt.
just nu sitter jag med balsam i ögonbrynen och hoppas att det hjälper mot mina mustafa-ögonbryn som jag råkade fixa på mig själv igår.
men VAD ikväääääll? jag blir galen. antagligen kommer jag klä ut mig, sitta och sippa härskat rödvin och käka godis i min ensamhet, eller åka till ingarö och göra detsamma.

min största bravad idag är väl att jag kom hem och sjöng med min ipod, alltså antagligen lät det asvidrigt, sen satte jag mig och sket med öppen dörr samtidigt. det trista med det hela var att en stackars byggargubbe var där nere..såg jag sen.



btw vi träffade rickard härom dagen, det var längesen. han var lika snygg som vanligt


björntjänst

björnis var på sitt snällaste humör igår och hängde med mig till forum. efter vi fixat lite stuffs tog vi en välförtjänt fika. det var najs, vi var sådär skönt efterblivet bakis med typ varsin hjärncell kvar. om ens det, så vi kom inte direkt fram till nåt vettigt. utom att björn är jävligt ful på den här bilden



so fresh so clean




they called me sir
I should probably quit carrying my cellphone in my frontpocket

orresnorre

idag har vi lirat fotboll och lekt cowboys och vildhästar. jag fick vara vildhäst som blev jagad av två små cowboys (tack chris) 
har lattjat lite med oscar också. den stora frågan är idag, som alla andra dagar,

vem E fajk, EGENTLIGEN?





do it twice

I'LL PLAY YOUR FAVOURITE SONG, DAAAAAARLING
WE CAN ROCK IT ALL NIGHT LONG

även fast jag är bildmänniska och älskar att kolla på mumsiga män skulle jag nog hellre vara blind än döv. musik är så jävla mäktigt. eller fan jag vet inte..

i helgen vill vi åka till orsa men VAD vi ska klä ut oss till? det är det som är den stora frågan.
en pumpa känns ju asboring. plus att det blir trångt i bilen. men man vill ju helst vara så ful som möjligt. till det stadiet att vi måste gå runt med en bild på våra riktiga jag på bröstet om nån över huvud taget ska prata med oss. man kanske ska klä ut sig till en amanda lepore-zombie? hahhaha det vore galet läskigt!





det viktigaste är att vi skrämmer karlos, helst så att han kissar på sig (igen hahahahhahahha)
stackars linis har blivit sjuk, nu är det hennes tur. och nu är det min tur att åka hem till henne och umgås med min snoriga fru


lördag

idag mår alla som vi förtjänar. utom bill, vad har du gjort för att förtjäna det liksom?



nu ligger jag, jacob, madde, adis och bill hemma hos adam som vi våldgästade efter morgonpizzan. han blev lika glad som vanligt. nu väntar vi på att blair witch project ska ladda klart.


madde har läst saga för mig och vi har fisit lagom mycket i adams säng

inte nu igen



åh nej sara har ramlat nu IGEN

SARIS

sara blomgren..




under alla dessa 9 år vi känt varandra har sara i princip varit likadan. säkert jag med. kläder må ha ändrats och tur är nog det! för vem vill gå runt i en ful champion-tröja hela livet? inte jag.
iallafall.. det första minne jag tänker på när jag tänker på sara är att kissa med toalettlocket på. vi var i stallet, som vanligt, vi var små. sara pratade helt överentusiastiskt (som vanligt) säkert om sin favoritponny pluto medans hon skulle kissa. hon står i något jag skulle kalla bajspositionen, fast hon kissade, men skitsamma. dock hade hon glömt att ta upp locket. det ända jag kunde tänka på var allt kiss som rann ner, medans det ända hon kunde tänka på var det hon snackade om (säkert pluto). till slut säger jag, ja varför väntade jag? ööh sara.. du liksom.. *tittar på kisspölen* sara kissar på sig (ännu mer) av garv och jag med, iallafall nästan. det här skulle vi va tysta om men not anymore. mohaha

lynn behöver hjälp... med sig själv

lynn  tar ett top-10 pris i dumhet ikväll tror jag.
hon ringer mig, snackar med henne exakt nu, och gnällde vaaaaarföööör sa du att jag inte skulle läsaaaaaa min boooook?!! allt jag kunde tänka var ööööh?
för två veckor sen förklarade jag för lynn att man inte kan plugga på en fredagkväll, särskilt inte när läxan ska vara klar om två veckor och man aldrig gör nåt annat än plugga.
hon är skitlack för att hon inte har gjort den, mitt i all lackhet säger hon på ett skitdumt tonfall "extra barbeque". vet inte ifall det är alla läxor som stigit henne åt huvudet men i det ögonblicket blev jag nästan lite rädd..
nu vill hon ha hjälp från proffset som bara läst en bok i gymnasiet med hur man skriver en analys om något man inte läst (=jag ska göra läxan)
det slutar med att hon hotar mig (med bebisröst) att om jag inte gör hennes läxa får jag inte gå med henne på röda mattan. hur hon nu ska hamna på röda mattan..



speciell! på sitt sätt






ps. lynn ditt besöksrekord var bara för att du skrev om mig idag ds.





SÖS

imorse, eller typ runt ett, drog jag och kära frugan in till sös. en redig fruga jag har som alltid gör fruiga saker!



efter 3 timmars hostande och snorande och lite frukost fick jag kukont i bröstet. när jag till slut bara kunde ligga i fosterställning sa vårdguiden åt mig att åka in till sös (eller att jag kanske hade träningsvärk för att jag hostat så mycket)
när vi va framme gick min lilla "hjärtinfarkt" över. men vi tänkte det kan ju inte skada så vi drog in ändå. för 300 kronor fick jag frågan har någon i din släkt galla? (ööh alla har väl en galla antar jag) har du någon gång haft problem med magsäcken? gör det ont när jag klämmer här och där? för att sen åka hem. woho jävla värda 300 spänn. men jag höll ju faktiskt på att dö nu igen


 efter jacobs och kalles student, och min egen förstås. en annan nära döden upplevelse


brudar

nu blev det för mycket män. en sak kan jag säga att det finns ingen man som lina!
vem vill frivilligt komma och gossa med en vandrande snorkråka? jo lina



sjukis

idag har varit en skitrolig dag! i soffan. lynn och sara är också sjuka så vi har underhållit varandra lite per telefon.

imorse råkade jag kolla på extreme home makeover. varför kollade jag på det då? aa jag vet inte jag är väl dum i huvet. när dom var färdiga med huset, jag höll på att spy, alla stod och ropade MOVE THE BUS i kör och det var typ det töntigaste överdrivnaste (kan man säga så?) jag sett, ja då minsann kom jag på att jag faktiskt kunde byta kanal.
när sånt händer och jag blir ledsen för att jag varit så dum i huvet, då finns alltid en tröst. jag vet ju att det alltid finns en person som är snäppet dummare, ungefär hela tiden också. det är lynn. men jag älskar lynn! fast vi är inte direkt någon klipsk duo (mest på grund av henne).





öööh ja.. nu sitter jag och lyssnar på T.I - whatever you like. varför gillar jag den? också en dum grej. kanske för att jag helst av allt skulle vilja ha en man som alltid sa you can have whatever you like. det skulle vara det enda han sa helst, och helst skulle det vara en hårig man typ som den där mofeta. han är allt en riktig liten kaka som jag skulle vilja äta opp.


juste, vi har ett problem. det är tre små skitkorvar, dvs viktor, jacob och adam, som tänker flytta till norge. jag kommer mista min backup-man och livet här hemma kommer bli tre gånger så tråkigt. jag önskar dom ett stort lycka till samtidigt som jag VERKLIGEN hoppas att dom kommer tillbaka inom en vecka

snorkråka

jävla bajskorv, hur mycket snor kan det finnas liksom?!
hela dagen har mest bestått av snor. imorse vaknade jag halv 7 på grund av en snorig överdos i min nos. aja, sen åt jag frukost, gröt faktiskt. jag slår vad om att det säkert ramlade ner lite snor i den också. när jag gick till bussen så tror jag att det var ett snigelaktigt slajmigt spår efter mig, när jag satt på bussen fick jag snor i hela knäet, heter det knäet? efter att jag varit i stallet med stephanie lovar jag att dom kommer kalla mig för snorlady nästa gång jag är där. eller kanske snornisse.

snor snor snor, snorisnooooor



ps. ät på peking för dom har närodlad sushi, direkt från akvariumet.

spa

jag och lina ska ha spa hemma hos hennes fader för vi är riktigt ofräscha.
igår var vi på arken. jag, matti, godis_linis, klaris, mädz, pappa lankan, roberto, virre, jabba fat, karlos och cibba! hela släkten.
sedan kom lynn och cissi och hämtade mig, vi drog mot ett ställe men ångrade oss i sista sekund. lynn skulle prompt vara tofflig mot alex och åka ända ut till honom på ingarö. hon förstår inte att man måste sätta dom på plats.
cissi drog till ett ställe, jag och lynn till meduza. värsta rock 'n roll baren. men lynn hade ju groteska hål i strumpbyxorna så vi platsade ändå. jag lyckades till och med hålla kvar henne på stan!
vi skulle möta ida men hittade inte henne så vi drog till tempel och mötte lina, matti, pappa lankan och klara. efter donken drog jag och klara hem till hennes vackra lya!

imorse, eller ungefär imorse, så käkade jag frukost nummer två på dellan med linis. asgött. vi snackade lite gossip och var sådär bakis-efterblivna som vanligt. eftersom att vi såg ut som grisar och luktade som grisar gick vi och investerade i lite ansiktsmasker som vi snart ska fräscha upp oss med.



ps. lina driver bill gul och blå. hon har fått honom att tro att hon väntat på honom utanför peking sen klockan 12 imorse. bill, om du ser det här, du är dum i huvet. ds.



bill i all sin charm iklädd en skön kulturkrock


mathias lever


FRIDAG

yo. idag arbetade jag på annicas förskola, det var skitkul. en unge sa att han var kär i mig två gånger så jag kände mig riktigt poppis faktiskt.
i veckan har jag nog bott hos lina mer än hon bott hos sig själv. jag har varit riktigt kvinnlig och varit hemma och städat medans hon varit på jobbet.
i onsdags var madde och lina med mig i stallet och kollade när jag hoppade. särskilt madde var helt till sig när hon till och med skulle få klappa en häst! fast jag tror att dom faktiskt älskade fåren mest. dom skulle platsa rätt bra i den flocken när jag tänker efter..
just nu sitter jag bara och grubblar över vad man ska göra denna fredagkväll? karlos är hemma så det är ju kul. ett tag trodde jag att han var död fast lösa rykten går om honom lite då och då så jag antog att han levde. dock är han sjukis :( så det lär inte bli nått raj raj ikväll.





lynn försöker tjata på mig att vi ska gå ut, fast hon inte ens har något leg. jag vet inte något som jag vill göra utom att rida. shit vad geeky. det sa jag till lynn, så hon mutade mig med att jag kan få rida på apfan nu om jag går ut med henne ikväll. då sa jag att det är för sent så då sa hon att jag får rida annies pålle imorgon om jag följer med ut ikväll (ms. aldrig ge sig).
lynn vill dansa, jag har träningsvärk efter mördarpasset igår så jag kanske följer med och kör robotdansen. alla kommer spana in mina moves med bitter avundsjuka blandat med beundran, kom och kolla

gosigos

veckan hittills känns som ett enda långt gosigos! asgosigt helt enkelt.
linas fader är i småland så i måndags intog vi varsin soffa och käkade beachips doppade i beasås, snuskigt jag vet, och cola självfallet. vi kollade date movie och början på filmen fick oss att inse att sådär tjock, glad och grym på att dansa ska man vara.
igår så lagade jag, lina, klara tacos. alex och linus bidrog till colan! över 6 liter närmare bestämt. vi spelade brainstorming, alla var skitfula, men alex var allra fulast HAHA! jag lyckades återigen dra dit lynn, vart har din vilja tagit vägen?


 

mr. a




på kvällen mös jag, lina och madde i linas lilla säng. vi tjejade oss onödigt och ovanligt mycket, skrev till och med i gamla kompisböcker (som lina sa var gamla men säkert är köpa last year)
just nu är vi hos lina och käkar kladdis!!! möms






godis_linis <3

helg

i fredags träffade jag stephanie, det blev fika på café albert på birger jarls gatan. ååh vad det var cozy, vi har inte träffats på fem hela år.
efter en öl på söderhof så drog folket hem till mig. jag lyckades med mina övertalningsskills övertyga lynn att komma hela vägen från sängen hem till mig! det var kvällens största bravad från min sida.
min andra matchmaking (lynn och alex) började skrida i hamnen, också en himla bravad. jag är så grym på det där. aa det är en riktig affärsidé.
kvällen var som vanligt fast hela familjen var samlad så det var dödshärligt!
efter ungefär 2 timmars sömn drog jag till jobbet. kom hem och satte mig i svinstian som inte var undanröjd ännu. mådde som en apröv. vid 8-tiden kom mina bebisar med gottis och hjälpte mig att städa! vi kollade sex and the city och åt lite typ-tapas, chirre och cola såklart.
vår tjejkväll höll max en timme sen kom grabbarna och förstörde, jacob, viktor, niklas, björn, tom och linus. vi spelade pictionary och det var skitskoj, fan vad kul det var! alltså pictionary, det är det som är spelet. nu är det konstaterat.



 

 


haha




såhär glad är linis när hon ska få äta godis jiiihaaa hahahhahahaa


hög nivå

vi har inte fått mycket sömn i natt. imorse blev vi väckta av byggare kl. 9, igår låg jag och bölade med min ipod för att jag inte hittade mitt snus. vilken nivå vi var på alltså!

nivån är inte mycket högre idag..just nu sitter lina och ger alfons handmassage. lina är allergisk så jag sa åt alfons att inte gå på lina, haha alfons gå inte på lina. där ligger ungefär vår humor just nu!
snart åker vi nog hem till adam och terroriserar honom lite.

tårtfrukost

imorse hade jag och madde en fetlyxig tårtftukost! möms. hennes gulliga morsa hade till och med köpt glutenfri, assweet!

i fredags var det bestlutsångest som varje dag nu för tiden. vi drog iallafall till adam och hällde i oss lite. sen drog jag, jacob, lina och bill in till staden!
där mötte vi klara med en kort snubbe HAHA. lina, klara och korta snubben drog till K15 medan jag, jacob och bill tänkte hänga på dovas. det gick bra fram till baren där någon vakt ångrade sig angående bill för han såg så trött ut så att vi fick dra ut igen. tack bill! vi fick iallafall i oss lite donken och det var ju alltid något.

i lördags så var jag på dop hos min älsklingsmorbror som försökte supa ner bakiserika, och hans brud. efteråt drog jag och lina till skärmarbrink och hängde med axel och hans vänner, sen vidare in till staden. ytterligare en misslyckad utekväll. efteråt blev det donken sen hem till lina. vi försökte ju åtminstone
bill var ytterligare ett exempel på någon som verkligen försökte. han blev utslängd från harry's, uppraggad av några grabbar (kul för han) som räddade honom från ett hemskt öde då han hade somnat någonstans (ovanligt). talangfull som han är så lyckades han köra en så bra teater att han skakade av sig dem! woho. och på köpet ta sig hem på något knasigt sett. bill du är unbelievable!



på tal om unbelievable, kissable, likeable, hugable och med totally lipgloss-power, adam. här kommer en söt bild på honom bara för det. ursäkta om det bara är adamhan hajar det här





SPADER

jag får spader! och jag låter som en kärring! jag vet inte vad jag ska göra! jag minns inte senast jag duschade! ska jag duscha eller ska jag inte?!
på något sätt vet vi inte vad vi ska göra sen kylan infann sig. karlos kommer inte hem. är det någon som vill donera pengar så att han kan ta tåget? isåfall är ni välkomna.
var ska detta sluta? allt jag och lina kan göra är att grubbla. snart grubblar jag sönder mig. säkert lina också.


 


godis_linis

om inte alla förstod det så sitter jag och kämpar med min chipspåse just nu. jag kan erkänna att jag kollade lite på idol men jag fick så grova goosebaums ända upp i fejset att jag var tvungen att sluta.
jag bara lyssnar på lite dillinger och känner mig smått lonely. mitt i allt så ringer lina! woho tänkte jag då.
- vad gör du?
- äter chips
- ååååååhååååå utan mig?
- aaa (hähä)
- är det bea?
- aa, med tzatsikidipp (HÄHÄ)
- åhhåhåhåååååååå (nära gråten)

det är skönt med lina för det enda (förmodligen) som kan få henne att bli ledsen är när jag äter mer chips eller cola än henne, när jag äter mer godis än henne, eller när hon inte har något ätbart över huvud taget (och jag har det). hur lättåtgärdat är inte det liksom?


 

snygg är hon också. superjackpot


stall-jacob

onsdagen spenderades med jacob! vi drog till forum för att lämna in min mobil. vi minglade lite med mathias och kim och fikade på coffeehouse. alltså JACOB FIKADE med mig på coffeehouse. det är helt otroligt, vi har aldrig gjort något liknande. nu är det bara viktor kvar. jag förstår inte smyghatet hos killar när det kommer till fika? är det för att fika är så girliegirl? isåfall kanske dom bara är osäkra på sin sexualitet, men inte jacob! (längre)

sedan drog vi hem till mig och käkade middag sen skjutsade mamma oss till stallet. alltså JACOB var med i stallet! (han är helt plöttsligt väääldigt säker på sin sexualitet).
efteråt drog vi ut till linus och glodde film! vi bastade och kalasade och hade det bäst. där fick jacob ta ikapp sin otroligt omanliga dag med att vara riktigt riktigt manlig! att han trivdes är ett som är säkert.




mick jagger när han var i sina bästa år är fan vackrast i världen. om någon hittar någon liknande varelse så vore det schysst att höra av sig




RSS 2.0