LYNN

det var längesen jag skrev om lynn, och jag glömde nästan. LYNN HAR BLIVIT SLÄPAD EFTER ETT FÅR OCH FICK SÄKERT MASSA FÅRSKIT I BRALLORNA!!! HAHAHAHAHAHA





svårslaget

DH!!!!!!!

WOHO idag börjar desperate housewives. jag tänkte bege mig hemifrån men det funkar ju inte.
idag stannade jag hemma och jag har städat faktiskt. mami köpte hem pizza till mig, aslyx. nu sitter jag och käkar skippys godaste jordnötssmör med lite snus och bara njuter.

i veckan då? har suttit hemma två dagar vilken väl är soft men rastlösheten smyger sig på. imorgon ska jag rida iallafall, efteråt kanske bege mig ut till ingarö?
på fredag kanske karl kommer hem. då ska vi på skatefest som han bjuder på på one off. gratis bärs! sen vidare till berns där det är någon filmvisning. det låter ju rätt schysst eftersom att jag är rätt pank just nu.
aja, nu börjar DH igen!

GAH

min jävla äckelmobil är trasig igen! det är fanemig nog den sämsta mobilen jag nånsin haft.
idag då? hmm jag vet inte. ska väl åka till forum och fixa min jävla mobil!!! (för sjuttielfte gången)

 


tänkare

igår, söndag, chillade vi hemma hos linus. jag, madde, lina, klara, björn, alex och victor! det var mycket cozy. vi såg lock stock och sen drag me to hell. alla drog med sista bussen utom jag, björn och klara. och linus förstås.
vi kom på massa feta grejer man borde ha. t. ex en flygande säng? som flög dit man ville och hämtade en var som helst. tänk vad LYX att glida runt där uppe bland molnen och bara steka sig lite.
sedan flippade allt loss till flygande hus, kräftskivor, kräftskivor i jacuzzis SOM flyger samtidigt (aaarå!), zeppelinare med hängmattor, flygande städer. sedan blev iallafall jag himla ledsen för klipsk som jag är förstår jag att vi aldrig kommer ha dom där feta grejerna. buhu.
sedan var det läggdags, fast först lite bråkdags. jag hatar att bråkas med björn för man bara förlorar






lördag

på morgonen blev jag och bill väckta av en ganska ful hund som kändes som en kvast när man klappade den. ett gott skratt började vi med alltså. sen skjutsade stekigaste saltsjöbadaren oss till orminge i den stekigaste bilen med de stekigaste glajjorna med den stekigaste musiken.
väl i orminge drog vi till peking som visade sig vara renoverat med nya ägare dessutom. var är alla blinkande delfiner liksom?! aja.
jag skulle käka stekt ris med grönsaker. tyvärr bestod grönsakerna av frysta findus-ärtor och i min rätt fick jag på köpet lite pyttipanna.
sen kom madde, kalle, lina, max och august. vi drog förbi kalles mammas nya butik i forum och sa tja sen drog jag och lina hem och chillade.
vi hade det bäst hela dagen lång. vi satt bara och degade vid tvn, gjorde svingoda hemlagade pizzorna sen drog vi ner till hemköp för att köpa redbull, sen vidare till august.
där var det rockband och dricka drinkar. kalle körde white whale and holy grail för fulla halsar. min favorit är fortfarande karlos - la bamba, men den ville han minsann inte bjuda på. vi fick skjuts av micke upp för backen hem till mig, laaaaaat dag!




löööve! (hugo får inte vara med)

fredaaaah

åh fredagen var så rolig! först var vi hos august och spelade lite rockband, sen bar det av till gås. där var typ hela gänget utom adam, viktor och niklas. där rockade vi lite med alla rockmänniskor. vid 1 bestämde jag och bill oss för att go crazy och åka ut till stavsnäs.

där var adam, niklas, viktor, max, rulle, axel, björn, linus och alex osv.
vi busade all night long tills vi skulle ta sista bussen. bill hävdade så prompt på att jag skulle vara hans häst så att vi missade den, jag var inte så mycket för att springa framåt.
det slutade med att vi missade bussen så bill var tvungen att vara min häst tillbaka. när han hade lyckats bocka av mig fick vi klämma ihop oss i en liten fjantsoffa. allt för att leka lite häst



jag och björn en annan kväll hos mimmi


FREDAG

woho ikväll är hela gänget samlat för nu kommer karl hem!!!

lilljoels spelning innan, sen klubb gås. sitter i skrivande stund och degar framför entourage men humöret är på topp och jag är till och med sugen på att röra mig. JIHAAAA






dan efter onsdag

igår red jag strega igen, min lilla bäbi. det gick bra fast vi bråkade lite i början som vanligt. är så jävla kär i min fjant ändå.
sofia var med mig, längesen, och carro red förbi med sin medryttarpålle också, den var mucho fin. den heter latifa, värsta turkhästen. haha men det är vackert och det passar carro som en smäck.


 

(carro med turkhästen)



och på tal om längesen, jag träffade madde, lina och klara igår, wohooo! vad jag längtat! mami plockade jacob så kom dom och hämtade mig i stallet sen skjutsade hon ut oss till linus.
där vare bastu för fulla muggar. jag blev med hunktändare också! inte längre utanför alltså. min är dock lite kvinnlig, må vara en hermafrodit eller hur det stavas, men jag gillar.
idag har jag väl inte gjort nåt särskilt vettigt. jag, niklas, viktor och jacob åkte runt i hemmesta och letade svamp i regnet. kan ju bara säga som så att vi blev utan, buhu.
en sak jag grubblat lite över, varför blir man så himla myssugen när man är bakis? känner mest att jag vill bli killad på ryggen. skulle även kunna tänka mig att bli utsatt för maddes halvryckiga huvudmassage.
tonight tänkte jag, lina, klara och madde våldgästa adis tror jag. på en skala från 1-10 tror jag hans lycka kommer mäta typ, en trea? men huvudsaken är ju att våran kommer mäta typ 10+++, det är det som räknas

kroppsbehåring

mina manliga gener har nu kommit till sin rätt! jag har faktiskt ett svart hårstrå bredvid min nipple, hur sexigt är inte det?



 


onsdag

här sitter jag och lyssnar på robban broberg med kissen som enda sällskap. d.räö-o pm-.;M / alfons.
nyss var det 7th heaven. fyfan, typisk amerikansk kristen smygpropaganda, blä. men lynn älskar 7th heaven. vi har rätt många delade meningar fast lyckas i samma veva vara perfect match. hur nu det går till..

snart kommer lina, klara och madde hem, OCH karl! hur lyxigt är inte det?






kalle och mathias snart?




favoritbilden på kalle och viktor. från den bästa fånga kängurun-filmen som någonsin gjorts!


lite mer bajs

idag var jag iallafall och käkade middag med fille på fåtöljen! det var super har saknat na hur mycket som helst. undra hur många gånger vi har suttit där istället för att plugga och nästan bölat över allt plugg vi har att göra.





eftersom att madde, lina och klaras plan gått sönder så får de ha lyxsvit över natten. som om inte de fått sig nog med lyx i portugal liksom!
jag och emelie kom och snacka om ett kul minne på msn från när vi var små. på tal om att jag skulle dra och bajsa en liten stund.
jag, elin och emelie var hemma hos mig. jag hade enbart morgonrock på mig och var helt naturell där under. vår toalett har två dörrar in och ibland glömmer man att låsa. om ni inte förstod det så satt jag självklart och sket och hade ju såklart slängt av mig morgonrocken (= helt naken)
emelie, lustigkurre som hon är, skulle busa till det lite. hon smet in genom den andra dörren och började garva åt att jag satt naken och sket och då började jag också garva så att jag la typ tusen fisar på raken och faktiskt lyfte från toan. haha jag garvar bara jag tänker på det. till råga på allt hade jag ingen hemmanyckel heller, och vi ville jättegärna bada med min gula fula uppblåsbara badhund. vi slängde upp badhunden på axeln och klättrade ner för en skithög stege och puttade igen fönstret (skitklipska!) vi bröt nästan benen, eller vi hade ju gjort det om vi failat. så jättegärna ville vi bada med min fula gula badhund.



toklynn

lynn har nog något slags problem.. kan inte riktigt sätta fingret på det. men bara det faktum att hon tror att pearl jam heter hårlös är ju en avgörande faktor. hahaaaa men jag älskar min lilla loppa ändå! jag vet bara att jacob skulle få spader på henne. tur att de inte umgås



idag lyckades både jag och emelie försova oss. så det gick inte så bra med den dejten fast jag ska väl iallafall åka och träffa fille vid kl. 6. sedan hoppas jag på en megadejt ute på ingarö eller nåt med mädz, lina och klara osv. fast nu har deras plan pajjat så de kanske kommer imorgon istället, buhu.
just nu försöker jag och linus grubbla fram hur han ska kunna ta klara med storm. jag är mest inne på rosor och sånt medans han nog tänker satsa på att hämta henne i ett privat jetplan. det lär ju hända!

kom och killa mig på ryggen

idag har jag varit på min första arbetsintervju någonsin, det gick bra. jag läste att ögonkontakt är viktigt på en arbetsintervju. jag känner nu lite i efterhand att jag tog det där lite på för stort allvar eftersom att jag stirrade så mycket på henne att jag fick tårar i ögonen och fick ursäkta mig. det kan alltså hända att jag såg ut som en gammal tjackare eller bara allmänt crazy. men hoppas inte.
jag funderar på att söka ett till jobb eftersom att det där bara är ett extrajobb. kanske madde, lina och klaras ålderdomshem i gurra? det enda som bekymrar mig är bajstorkandet. inte just själva bajset, jag torkar ju mig själv i röven några gånger om dagen. det känns bara som att det är en stämningsförstörare att torka någon i röven. lite åh-fint-väder-idag-stämning. ni som torkar bajs hur gör ni för att lätta upp stämningen? säger ni bara eskil nu kommer jag och torkar lilla stjärten, eller kommer ni som en surprise? det är nog en konst att kunna torka bajs ordentligt.


idag var lynn på nollning. jag fick turligt nog prata med henne på hemvägen! hon hade bland annat krupit på knä genom hela gallerian. till och med spytt på ett tågspår (det är inte många som har sa hon stolt). det är bra att hon ser något bra i det dåliga iallafall. min lille skrutt! något hon flitigt grubblade över var varför hon hade fått en åhléns-reflex. det var tydligen väldigt viktigt för henne att få veta så att ifall någon har en idé om varför kanske de kan kontakta henne.
just nu ligger jag här med min lilla generalpört som linus nog skulle säga, och äcklar mig. mitt svett i håret har inte ens torkat in efter det jobbigaste ridpasset på länge och jag har fan inte duschat!
imorgon är min dag helt fullspäckad. först ska datorn iväg till pappas jobb och fixas för den är pajj för sjuttielfte gången. sen ska jag träffa empan, sen fille också. sen säkert madde lina klara också ifall de kommer hem i rättan tid. någonstans däremellan ska jag väl städa rummet klart också. det känns som att det får bli ett tidschema som med båten i somras när vi var riktigt satsiga. 8.30 uppstigning, 9.00-9.30 egen hygientid (inte fan för att vi är särskilt hygieniska) och den jäveln som inte var vid båten kl.10.00 fick inte följa med. fast så blev det ju inte, men vi gav det åtminstone ett försök. saknar båtdagarna, fan vad vi hade det bäst.




fail nr. 2 faktiskt. tack snälla per som bogserade oss


lyxmiddag

tjena. jag har faktiskt klarat mitt godisförbud så jag tänker i-n-t-e bjuda lynn på peking om hon hade trott det. chips = mat, dööh
jag kom hem från jacob för någon timma sen och sitter och pluggar lite arbetsintervju.
idag har jag haft världens lyxigaste dag! först så plockade jacobs bror upp mig så vi fick skjuts hem till jacob (LYYYX) sen så satte vi oss på tomten med en kopp kaffe. sen kom knut och eva hem och började laga lyxmiddag åt oss medan vi låg och latade oss på rummet och glodde på moonwalker (JÄVLA LYX). michael jackson var fan den lustigaste människan. sen fick vi världens godaste middag + efterrätt + vin + efterrättsvin (som jacob hatade men jag älskade). sedan blev jag bjuden på snus hela kvällen och fick kolla the office, family guy och killinggänget. jag fick på köpet sitta i fläkten typ all night long och känna mig lite som carola. sen plockade anders mig på vägen hem. lyxigaste kvällen på länge.
man har det alltid så jävla bäst hos jacob så jag funderar lite på att flytta in.
imorgon kommer bli en bra dag. först intervju, sedan träffa emelie och som avslutning på det hela ska jag rida. nu är det (kanske) slut på sängliggandet.





vi säger godnatt med en kärleksfull bild på jacob och mathias


söndag

JÄTTESNYGGA TJEJER ÄR DET BÄSTA SOM JAG VET
JAG BLIR SÅ PASSIONERAD JAG BLIR JÄTTE VARM OCH HET
JAG MÅSTE HEJ JAG MÅSTE HEJ JAG MÅSTE HEJDA MIG
NÄR JAG SER EN TJUSIG TJEJ




jag tänker på björn när jag hör den låten. fråga inte varför, kanske för att han gillar 93or. fast ändå, vem gör inte det? om ni är snygga så kanske ni kan få hans nummer också.
just nu ligger jag i sängen, igen! tänka sig. jag tycks inte göra nåt annat nu för tiden. jag skulle egentligen åkt in till staden och träffat min kusin, som jag egentligen skulle igår också. men jag orkar inte röra mig inåt.
ska öva arbetsintervju med mamma så att jag inte gör bort mig imorgon. och så ska jag leka med jacob! det var längesen så det börjar verkligen bli dags nu. vet inte vad vi ska göra. kanske slappa i sängen? det vore ju nåt! det blir iallafall ingen hurtig promenad eller nåt sånt. det är liksom inget för mig. idag är nog den stora frågan: köpa chips eller inte? jag smällde ju i mig en hel påse igår. så varför skulle jag inte kunna göra det idag med? jag tror jag kan klarat, om jag inte käkar nåt annat. idag ska jag tvinga jacob att titta på top model, ensam mamma söker och kanske till och med charlies angels eller miss secret agent 2. åh vad han kommer känna att han saknat mig!





xoxo / hästerika


fan fan fan (kl. 03.00 på natten) - thåström

höhö så deppigt är det just nu. fy vad jag tycker synd om mig själv (som jag alltid gör när jag är bakis)
just nu ligger jag i min säng tillsammans med chipspåsen, yoghurten, juicen, lokan, och min älsklingsgeneral. känner mig lite lonely. och känner mig lika low som efter en veckas festival ungefär.
igår drog jag och niklas ut till stavsnäs kl. 2, vem gör det liksom? helt crazy. och jag kunde bara konstatera att stavsnäs måste vara världens ände ungefär. fast med en väldigt vacker stjärnhimmel.
innan gjorde vi inget nämnvärt utom att vi, jag, adam, august och bill hängde hos bill och lekte med hans skitcoola underbetts-vovve. den är rätt kul faktiskt
sen traskade vi till adam så mötte vi upp max och niklas också. väl hos adam var det väl mest gnäll över min dåliga musik som inte dög för någon annan än mig själv.
sen kom lynnsing också! hon var på nån 93a-klassfest innan som vi inte ens fick komma till så björn fick inte ens klämma 93-ass
aja tonight då? känner mig lite småmysig, helst av allt vill jag bara ligga i en säng hela kvällen och gosa i en hög som vanligt.
aja blaskigt inlägg. nu ska jag gaska upp mig till lite jackie mittoo. förresten, en bild på mathias för att det är så synd om honom just nu.






puss puss baby du är vackrast!


fredag

ska jag duscha eller ska jag inte? det är det som är frågan. just nu.
eftersom att jag och lynn är storsatsare så säger hon åt mig att man måste uppdatera IGEN.
jag tror bara att hon inte kan få nog av mig.

aja... ikväll då... hmm... jag är iallafall rätt äcklig till att börja med. jag orkar inte göra nånting åt det till att fortsätta med. i skrivande stund ligger jag och smuttar på och myser med min käraste lilla general-prilla i sängen. lyssnar lite negerdunk och känner mig som en snubbe med mighty dollars och massa bitches.
vi ska nog värma upp hemma hos bill ikväll. jag har absinth AHH YEAAAAH, sa han.

lynn ska ha tjejmiddag med massa tjejer. sedan ska hon komma till oss för jag ska para ihop henne med en snubbe.

jag skulle nog satsa på en karriär inom match making med tanke på att madde och karlos är så himla snuttegöll. snart kommer dom lyxpellarna hem + karlos till helgen. jag längtar massor fast linus längtar nog mest HA HA.

 



rock n' roll noll kontroll



tjaba

hej här är min nya blogg fniss. nej jag skojar bara det är blodigt allvar. nu ska alla börja läsa min OCH lynns blogg (hon är så krävande) hon heter http://lovedoesntlast.blogg.se, kärleksgrubblaren alltså.
idag så har jag gjort ingenting utom att äta frukost, skitspännande. sen ska jag väl inte göra nånting heller.
jag skulle gå på jazzklubb men det blir inte av, buhu.
det ända vettiga jag (och jacob, mest jacob) kommit fram till idag är att jag kommer vara 12 åtminstone till nästa år, sen får vi se om det löser sig.
på måndag ska jag på arbetsintervju på the horse, horselover som jag är.
lynn är rätt jobbig i telefonen.. just nu får hon mig att tänka på en bajskorv som man för allt i världen inte kan spola ner i toaletten (misstolka mig inte jag älskar henne annars)

det enda jag minns från vårt samtal är att vi har sjunigt sjörövar farfars farfars far. ööööh ja.
eftersom att jag och empan inte kan dra på jazzklubb och ragga kändisar så får väl jag och lynn bli lynnza och blondinerika.


eftersom att jag är naken så sätter jag in en annan outfit



ridhjälm, ridbyxor, stövlar, ridhanskar, ridstrumpor, hoppspö, klubbtröja. stiligt va? det är superfashion med ridkläder just nu. angående maken så var jag utklädd till ett lejon dagen innan sen sov jag med det och sen smetade jag ut det


RSS 2.0