glupsk tjej

mamsen var lite gulligull som vanligt och hade köpt glutenfri pepparkaksdeg till sin kollega. idag tog hon med sig den till jobbet och märkte till sin förskräckelse att det fattades en bit på den, precis när hon skulle lämna över den.
höhö hoppsan, min dotter är så glupsk! slänger hon ur sig.
ja man börjar ju lite smått undra ifall det vilar trillingar här inne så mycket som jag slänger i mig. snart märker hon väl att halva deg nr.2 som ligger i kylen fattas och då blir det smisk.
med gallgrus och allt kommer jag nog dö före alex till och med, kom vi fram till idag. skärpning!






horseloverhelg

igår tog vi oss i kragen och kröp ur sängen vid halv 9, inte krya nånstans.
efter en snabbfrukost släpade vi oss ner till gurrabergs ridskola och spana på therese när hon red, hon var mucho duktig! efteråt drog vi ut till hennes och hennes snubbes husvagn en sväng och plockade lite grejer, förbi sara sen hängde jag med hem till henne en stund där det vankades fest!
vid 2 var det horseshow med celine. vi trängdes runt i annexet ett tag, celine är en jäkla isbrytare på att trängas! ett par stövlar fick hänga med mig hem.
vi köpte varsin tjock godispåse på jamjam, slängde i oss varsin bakad potatis och dukade upp värsta pickniken på min stövelkartong. vi hade svinkul hela kvällen åt lite allt möjligt sen drog vi hem till henne.
vi satt uppe för länge och snackade för mycket skit så imorse tog jag mig en lyxig sovmorgon medans celine och annica drog till stallet tidigt! glodde hästhoppning i sängen och käkade upp resten av godiset från igår. var sen i stallet cirkus 3 timmar och nu är jag äntligen hemma, sliten som en gammal tant.
jag har alltså varit ovanligt effektiv den här helgen. vanligtvis borde allt det här tagit mig minst en vecka att åstadkomma. var tog allt mitt sängliggande vägen liksom?

frrredag

mitt snus tog slut på eftermiddagen vilket ledde till gråt och världens sämsta humör
sara lyckades på nåt magiskt jävla vänster få ut mig ändå och släpa med mig till stureplan! efter en banan och lite nikotin var jag på topp igen och det blev faktiskt en jävligt rolig kväll









bye

idag var morfars begravning
jag ömsom bölade ömsom höll på att garva ihjäl mig. vilken jävla brainwash session! minst hälften handlade om gud och noll om morfar. gränsen gick när hon höll ut armarna och sjöng (skitdåligt) nån läskig ramsa på nåt läskigt språk. är det nu det ska flyga ut en ful demon ur mig eller?
på vägen pratade jag och mamma om mig och hur långsam jag är. hon berättade att jag alltid varit det (kan det vara genetiskt?) och att vi fick gå upp kl. 6 varje morgon för att jag vägrade äta på dagis och jag ville äta i lugn och ro (vad vill jag inte göra i lugn och ro?) hon berättade att jag alltid varit sämst på att planera och bara lever här och nu (schyssta gener) och att jag alltid lever mig in i allt (bölar till lejonkungen) dessutom har jag alltid varit envis som en åsna. typisk konstnärssjäl hette det. fast jag tycker konstnärssjäl låter som en lidande gnällspik men jag är faktiskt asglad. mitt största framsteg sen dagis är väl att jag börjat använda min kalender i år. och vuxit ur mina kläder haha
 



red på hevant ikväll. jag fick åtminstone mitt happy ending! natti

söndagsmys

mamma körde racerbil med mig och sara till kompass. vi hann se typ hela johannas ritt, sen blev det lerbad på vägen hem, vi körde all-in spahelg. stallet var mycket sött och mysigt! fast jag saknade en toalett och toapapper eftersom att jag fick snyta mig i en våtservett och min kissblåsa är size 0
sedan köpte vi pizza och cola och drog hem till kristianssons och vräkte i oss
imorn blir det begravning hoppas jag hinner rida på kvällen så jag åtminstone får ett happy ending






sliten gammal hagga ungefär

lördagsmys

ööh i lördags skulle jag och sara hoppa i badet med tjockispåsen. det var min baddebut i nya badkaret (sorry lynnsing) och så bastade vi lite med den också. det kändes så varmt och skönt på ytan fast det är ju alltid något där under som döljer sig som man brukar säga. det var inte sådär jättevarmt och gosigt som vi hoppats på.
sjuttielva fulla vattenkokare åkte ner där (nu lät det som ett party men ni hajar) fast det var inte mycket för världen. vi uppgraderade oss och hela grejen flippade ur till kastruller och dittan och dattan tills allt ledde till strömavbrott.
vi kröp ner i vårt halvkalla bad och intalade oss att det ändå var rätt gosigt när man tänkte efter (ordentligt)







kissemiss



ps. tydligen tryckte jag upp sara mot väggen mitt i natten och fes på henne. jag är nog världens mysigaste tjej

slow down jo

it ain't by kicking down the walls and pissing off your friends

cully med liiis

idag tävlade vi kvalhoppning. kom 2a av 19 så jag är in! yes yes. missar nästa kval eftersom att jag flyr regnet och kylan i januari och tre månader framåt (om jag inte hittar nån mumsig thaiman och stannar vill säga)
kommer sakna mina pärlor här hemma. och rida!!! jag kanske är elefantryttare när jag kommer hem.

just nu sitter jag här med den tjockaste godispåsen i världshistorian (nästan) och väntar på sara. håller på att sprängas det finns inget som heter godisstopp i min kagge. hon borde verkligen skynda sig nu..





grisar

MOF

juste! monsters of folk igår med jacob nr 1 och 2, filadelfiakyrkan. det var nog den VACKRASTE och grymmaste konserten jag varit på. det till och med kändes i mitt heart of stone och jag kände mig lite kär när jag gick därifrån











helt jävla CRAZY




onsdags

vi satt och garvade åt allting. just i denna stund åt när sara kissade på toalettlocket. lynn har alltid otur (undrar varför) och hade precis gjort illa handen. mitt i våra hysteriska skrattattacker ser jag lynn mitt emot mig med ena handen lindad i bandage och den andra handen runt en kitkat. KRAAAASCH. det sista jag ser är dom två händerna och lynns överraskade/förskräckta min. allting kan gå itu men din stol kan gå i tusen bitar. säger du att du är min vän? det vet jag inte nu...




vacker

 

om jag var en brown sugar


a horse with no name

jag, alex, sara, erik och mickis med sina två män drog på maskeradbal, typ. började på djursholmsslott och efter den fria baren var väl alla en fara för sig själv. efteråt drog vi till cafét
jag och sara hamnade till slut i säng med varann. det va schyyyyyysst

på morgonen blev det dellanfrukost. sen hemmalagad peråke-sushi, möms.
brudar kom vid 6, sara fyllde år. empan och jag satt och skålade för skampe i köket. kul att träffa den gamla räven igen! vi hamnade på stureplan. jag och empan tröttnade på det efter ett par timmar och drog mot söder istället. där mötte vi raz med hans bror + vänner












var är dillan? hahaha





födelsedagstjej

TBK

den här kvinnan kommer inom en snar framtid synas i robinsson (skoja, hon kom inte med), paradise hotel eller big brother. fast det skulle heller inte förvåna mig ifall hon startade ett eget jackassprogram. hennes drömyrke är kändis. lägg hennes fejs på minnet och kolla på hennes blogg, så kanske hon åtminstone blir b-kändis-bloggare

E
M
E
L
I
E



lynn in your (nästan) face

jag och papi snackade om LA. har liksom inte bestämt mig om jag vill dra dit i vinter också.
frågade hur mycket det skulle kosta för lynn ifall hon skulle hänga på. pappa sa att hon är ju faktiskt 16, hur ska vi kunna dra ut? jag avslöjade att hon ska få sofias legg som är 26.
hahahaha, vänta jag måste bara skratta lite, HAHAHAHAHAHHAHAHAHA sa han då.
han är faktiskt rätt kul ibland..

kärlek

oscar erkände idag att han var kär i en tjej som heter ebba. han visade henne i skolkatalogen och sa att han kanske skulle berätta för henne att han är kär i henne. vad i? min lilla bäbi har blivit en man, typ. jag låg och drog i hans benhår när vi degade i soffan, då sa han att han till och med fått hår på snoppen. hahahöhöhehe ööh...?

idag rejsade jag runt på en minicykel på förskolan, gratis spinning är inte helt fel.
anders kom med pizzan, när mamma inte är hemma är vi rätt handikappade, och så checkade vi hockey. när oscar sa "maska i slottet" kastade jag in handduken, hajade noll.
vad gick snett? varför är alla i min familj lagda åt det aktiva hållet utom mig som är den största latmasken med en råmpa som alla kallar för bamsen?




skitroliga madde

jag





madde





hej jag är en gasell

gå på kalas eller inte gå på kalas? det är det som är frågan. fast jag är skitsugen på att klä ut mig till en gasell.
lina vet inte vad det är (hur kan man inte veta?) fast hon började gråta ändå, efteråt frågade hon vad en gasell var. när jag förklarade för henne att det ungefär är en afrikansk bock lovar jag att hon kissade på sig.
eftersom att jag har så bråttom och inte hinner fixa grejer får alla använda fantasin och ta och förstå att jag är en gasell när jag kryper runt på alla fyra och säger hej jag är en gasell





wyclef-baby

once I got you in the mood
I wanna introduce myself to you
we gonna listen to smokey
we gonna listen to stevie
we gonna listen to donny hathaway

i wanna make it with you

jag är kär i en liten tjej på förskolan, hon får till och med mig att vilja skaffa barn. fast helst kidnappar jag henne för man kan ju inte vara säker på att man får ett sånt där sött kid.

satt och tänkte på wyclef.. jag skulle vilja ha en man som kunde sjunga som han. en sån där som man kan ha under sängen och plocka fram när man vill. som killar en på ryggen och sjunger tills man somnar (helst ska han kunna köpa snus när det är slut också)



igår satt jag på söderhof ett tag med mina älsklingsmän minus karlos viktor och jacob. sedan kom mina favoritkvinnor också, åh det var helschysst. jag fick mig sedan en utekväll med haddy och en italienare på grodan. han var bra tills han tog av sig mössan och visade sin skalp..
sen blev han faktiskt bra igen för han var duktig på att bjuda på öl. jag träffade också gamle marko och han verkade ha det bra.
jag hatar att erkänna det men jag saknar faktiskt karl asmycket. antar att det är mest för att jag älskar att klämma på hans stora saftiga röv. den är typ bäst, bättre än min




karl och mathias


idag har jag mått som jag förtjänar fast jag tycker inte alls att jag förtjänar det

elitidrottare

dagen har varit fine! fikat i forum. så jävla nice för oss latmaskar att till och med slippa åka till stan 
efteråt hängde klara med mig till stallet och kollade lite, hon kanske ska börja hänga på samma ställe som jag, asgrymt.
på tal om inget särskilt, snart måste snön lägga sig på backen för fan. vi har planer som kräver snö.
allt som behövs göras just nu är att införskaffa matchande overaller med nåt i stil med "pulkakidsen" på ryggen samt varsin svinsnygg pulka med nåt ärtigt namn på. typ power king eller stålmannen? fast jag tycker ändå att stjärtlappar är lite roligare. hur bra låter inte stjärtlappsgänget? säkert mycket mer ekonomiskt också. snart är vi ett steg närmre att bli elitidrottare och då kanske vi kan levla upp oss till snowracers. vi kommer antagligen ha så många sponsorer

igår var sara fett gulligull och kom hem till mig för att muntra upp mig lite. hon kom med chips och choklad och lät mig sminka henne ful som fan (sen behövde hon en hunk också)




vem fan kan sjunga lika snabbt som scatman john?



inte jag, inte sara

WOHOO

jacob, viktor och adam kommer hem från norge imorgoooooooon!!!!!!!!!!!!! dom är sämst så att dom har varken fixat jobb eller boende men fick sig säkert en schysst semester, hoppas jag. det betyder att jag, jacob nr 2 OCH jacob nr 1 kan gå på monsters of folk tillsammans trots allt

chicks on speed

just nu sitter jag och lyssnar på en gammal goding. nyss snackade jag med sara, två sekunder senare ringer hon upp, öh fan jag kom på att jag sov när jag snackade med dig så jag kände att det var bäst att ringa upp igen, säger hon. är jag så jävla rolig idag?!
i lördags var vi på metro som alla andra. jag och madde klädde ut oss till björnligan. våra masker var fett kluriga så vi kom in rätt sent. här är ett exempel på alla skelögda masker som jag skapade medans madde fixade sin på första försöket.


 

det gick ju inte så jätte bra att fånga på bild, men vi kissade nästan på oss

 

efter att vi käkat lite grekisk mat, blivit terrade av snors gäng så drog jag och madde hem till robban och sov. dagen efter mådde jag självklart som en apröv. där låg vi kvar hela dagen lång, smidde grymma planer som aldrig skred i verket (jag minns dom inte fast jag vet att dom var så jävla bra bara) beställde hemkörning, grisade i oss den i sängen, sov till kl 7 och först då gick det att faktiskt gå upp ur sängen(!)

 

 

lite kul ändå. förlåt robert för typ 10 fräscha snusdräggelfläckar

 

jag och mädz begav oss hem till henne och så kom linis och klara! jag och lina pallrade oss in till stan och körde igen. vi checkade joels spelning på mosebacke sen rockade vi loss på kleins, dit drar jag aldrig igen. jag fick iallafall ett haff, på 50 bast med en hata göteborg-tröja. asfräsch snubbe. adjö

RSS 2.0