kakor, kolor och noodlecups och sant

nu har vi gett upp hoppet med jobbet! sound stanger anda for lagsasong pa fredag och vi vill ju inte helt hustla alla manniskor pa pengar.
sen madde, lina och klara drog har det varit valdigt lite manniskor. det var det val innan ocksa men det var senast jag skrev. sa jobbet har sugit appung.
nar mimmsan pratade om thailand innan jag akte hit sa lat det som en dans pa rosor, men hon sa liksom ingenting om noodlecups och sant.. tacka budha for att man ibland kan bli matt pa en halv 5-bahtskola, eller nar man lyxar lite, en 10-bahts noodlecup!!!
vi har mycket legat i sangen, borjat ga sma promenader. jatteskont. kanns som att vi ar fardiga med patong och ready to go nan annanstans. vi ska forsoka borja sola ocksa.. och vanda tillbaka dygnet. vi har mycket saker vi ska och borde men lite grejer pa gjort-listan. idag har vi iallafall gjort en vettig sak! vi har varit pa visa extension. inte direkt sa spannande och exotiskt som man kan tycka att det later, men bussresan hem var iallafall valdigt skon och relaxing (och svettig)
idag har jag skypat med daniel, maria ocksa. vi ska ha reunion nar vi kommer hem med alla thaimanniskor (redan!! vi behover inte ens sakna nan) forsokte aven skypa med celine men hon lat mest som en smurfrobot sa jag lat det vara..



mamma, ar du dod? mamma kan du ringa mig? mamma har du ingen mail langre eller vad ar det fragan om?!!?!!!!
saknar alla lika mycket som vanligt. nu ska vi nog ga upp till rummet och ata noodlecups och 5-bahtskolor (och kakor!) och kolla pa vanner. imorgon ar var sista kvall i patong (iallafall marias for jag kanske ska va med i en reklam) sen flyttar vi till phi phi wohoo

ÅÅÅH VILKEN LYCKA!!!

madde, lina och klara kom idag. iiiiiiiiiih vad jag är glad!!!!! vi bor i samma guesthouse. har suttit på balkongen och pratat och pratat, snart blir det ut och äta middag.
igår och i förrigår var songkran. jag och maria har varit ute och krigat två dagar i rad. HELT CLAZY hela patten i vattenkrig!!! alla. vi kunde inte ens gå 10 meter till 7eleven utan att bli dyblöta.
vi har krigat med alla, igår var vi med lollo lubbe fille jessica angelica max och dom våra krigskumpaner. jag och lollo hittade ett dansgäng utan för red devil med en söt liten kille i nätlinne i toppen. värsta musikalfeeling, alla dansade likadant. skitkul!! sen fick jag skjuts hem av sam, maria droppade in med nån liten thaiare som tvingade sig på och dessutom låg och mumlade hela morgonen. efter en nödlögn blev vi av med honom också! skönt
nu ligger jag och väntar på gänget där uppe. maria stannar hemma för hon är storbakis. dessutom har hon käkat korv som luktar prutt av nån anledning så nu håller hon på att spy också.


i sommar blir det songkran i uppsala för alla er som missat det!!

jag och maria kommer få liggsår

nu har vi legat hemma i två dagar med hemsk huvudvärk. det måste vara vädret!
fast i onsdags blev vi faktiskt drogade på no's bar. ingen av oss hajar vad som hände eller vem som gjorde det men nån jävla jävel var det, poff sa det! vi försvann från varandra, maria blev hittad av vår vän turistpolisen sam och jag blev hjälpt hem av en thaiare som hette gun (fick jag reda på i ett sms dagen efter). jag minns att jag tänkte gå hem för att jag mådde jätte illa sen minns jag inget mer förrän jag vaknade upp i sängen dagen efter. maria minns att hon också började må jätte illa, spy och att allting bara snurrade. vi var inte direkt fulla innan så det var lite obehagligt meeeen då har man gjort det också! tur att folk är så vänliga här vill inte tänka på vad som hade kunnat hänt.
fast en sak som inte ger mig lika mycket huvudvärk längre är chefen på gamla jobbet..
maria: det är så skönt att slippa ha * i arslet!
erika: jaa hon är ju som den där jävla arselkameran
skönt att jobba på sound, inte ett endaste samtal eller sms, helt otroligt!!! jag känner mig blessad
vad har hänt på senaste då? nu känner jag mig sådär dum och sämst på att uppdatera igen. men jag har faktiskt något att skylla på den här gången, internet har inte funkat. vi bor ju i vårt nya guesthouse nu och internet funkade en dag sen inte mer. när hoppet om internet nästan var ute så vips ploppade marias msn upp! hallelujah hallelujah
aja.. vad hade vi gjort på senaste nu då.. fikat på coffee club, jobbat för nya sound, flyttat in till nytt guesthouse, sovit hos patrik och danne, blivit drogade, jag har blivit stingad av en jellyfish, gått på "dubbeldejt" två gånger (gratismat vad gör man inte), börjat kolla serier på ninja efter mycket om och men, badat hotellpooler, lärt känna en turistpolis (sam heter han), tydligen en thaiare som heter gun, upptäckt godbitarna på banzaan's matmarknad osv. inte direkt överdrivet händelserik vecka men ändå


saknar er alla! ring ni som har stålars (mamma ring oftare!) +668 46296386

RSS 2.0